Yaptığım Low Poly sahneler nasıl?

Aşırı iyi olmuş, bana nedense Sünger Bob Kare Pantolon'u anımsattı. Biliyor musun, böyle bir oyun yapsan ama bir oyun şeman olsa, hikayen vs. ; bunun önce bir demosunu paylaşsan Steam gibi platformlarda, demo versiyonun oynanırken sen de hem destek alırsın hem de çok güzel bir oyun önümüzdeki zamanlar için platforma sunabilirsin. Bayıldım, ellerine sağlık!

high poly yada ileri derece low poly yapamıyorum ve yapabilsemde pc yetmiyor çok teşekkürler bu arada ekran kartım yok malesef yani UHD Graphic 620s ekran kartım var oda windosun kendi ekran kartı bu yüzden çok zorlanıyorum

Rica ederim, sisteminiz yetmediği halde böyle bir şeyi yapmanın ne kadar zor ve fazladan zaman aldığını tahmin edebiliyorum; mükemmel bir emeğiniz olmuş. Ekstradan öneri olarak demo versiyon yayınlayabilir ve bahşiş toplayabilirseniz güzel bir bilgisayar alabilirsiniz. Yabancı oyuncuların dikkatini çekmeyi başardığınızda işler bir şekilde geliyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…