Merhaba. Hayatımda hiç bu kadar rast gitmeyen bir işe denk gelmedim. Ev sahibi çok değişik istekli biri ve beni uğraştırmaktan başka bir şey yapmadı. Dolaba fren sistemli ray ve menteşe kullandık. Umarım beğenirsiniz. Eleştirilerinizi bekliyorum.
Eline emeğine sağlık. Babam da böyle durumlarda artık kolları kendi sıvıyor, çiziyor, kestiriyor falan. Diyorum bırak işi bilenler yapsın. Emeklilik uğraşıları işte Babam da biraz kıldır bu durumlarda. Mobilyacılar kurtuldu diyorum ben de.
Merhaba. Hayatımda hiç bu kadar rast gitmeyen bir işe denk gelmedim. Ev sahibi çok değişik istekli biri ve beni uğraştırmaktan başka bir şey yapmadı. Dolaba fren sistemli ray ve menteşe kullandık. Umarım beğenirsiniz. Eleştirilerinizi bekliyorum.
Şahsen ben tercih etmezdim çünkü bu tarz eski şeyleri sevmiyorum. Aşağıdaki gibi olursa iş değişir (dolap kapakları, kulpları vs.) Eki Görüntüle 1405709
Hocam 2 ay boyunca İzmir içinde "yapılı lüks" denen evleri araştırdım bundan daha kötü dolaplar gördüm. İnsanların psikolojisi bu tarz istekler yapacak kadar düşmüş öyle düşünün.