PredatoRR06
Femtopat
Daha fazla
havaya uçmam umarım.
Hocam çevre düzeni ve ghost ekleme işi kaldı, onları halledip gameplay atacağım. Bu sadece grafik ve görüntü hakkında açtığım konu.
Hocam 5-6 kişi pek korkunç olmayabilir. İmkanlar da düşünüldüğünde tek olması daha iyi olur.
Hocam tasarımda yapabiliyorum ama biraz üşengeçlik var.d onun dışında mekanikler falan araştırıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz ve tavsiyeleriniz için.Unreal Engine 5 i biraz kurcalamıştım. Benim için sadece hobi onunla uğraşmak ama senin yaşında birinin kesinlikle çok fazla zaman geçirip birşeyler yapması iyi. Yaptığın iş en başta çok basit duracak doğal olarak. Kurcaladıkça daha iyi şeyler yapma şansın olabilir. Oldukça fazla seçenek var o motorda. Işıklandırma sistemleri vs de oldukça iyi. Kesinlikle kurcala. Lakin hazır assetlerle bir yere kadar ilerlersin. Eğer tasarım yeteneğin yoksa daha iyi iş çıkarmak için buna yönelik yetenekleri olan insanlar bulman lazım.
Mekanikler üzerine kafa yor öğren derim. Asıl fark orada olur.
Buna merak saldıysan üşengeçlikle olmaz baştan söyleyeyim. Bence şimdiki gençlerin elinde büyük fırsat var. Eskiden binlerce dolar verip alabilirdin böyle motorları artık kullanması ücretsiz. Youtube da ücretsiz dersler veren kanallar görebilirsin. Kesinlikle seviyeni bul oradan izle. Kendini geliştir. Hiç belli olmaz kendine bir meslek kazandırabilirsin. Sadece oyun amacı da değil farklı şeyler yapabilirsin.Hocam tasarımda yapabiliyorum ama biraz üşengeçlik var.d onun dışında mekanikler falan araştırıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz ve tavsiyeleriniz için.
EDIT SON DURUM:Merhaba arkadaşlar, Unreal Engine 5 ile tek başıma bir found footage tarzı korku oyunu Alpha'sı yaptım, yapımı 1 saat sürdü. Sizce neler eklemeliyim neler yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum. (ilk defa oyun yapıyorum.)
EDIT OYUNUN FRAGMANI VE KAPAK RESMI:EDIT SON DURUM:
Edıt son durum:
Edıt oyunun fragmanı ve kapak resmı:
Teşekkürler hocam, arasahne ve jumpscare işinide hallettikten sonra demoyu yayınlayacağım.Hocam böyle devam edin gayet güzel görünüyor.
Son Durum:Teşekkürler hocam, arasahne ve jumpscare işinide hallettikten sonra demoyu yayınlayacağım.
Hocam yaş 14 bu yaşta böyle oyun yapmaya başlasam iyi para kazanır mıyım?Buna merak saldıysan üşengeçlikle olmaz baştan söyleyeyim. Bence şimdiki gençlerin elinde büyük fırsat var. Eskiden binlerce dolar verip alabilirdin böyle motorları artık kullanması ücretsiz. Youtube da ücretsiz dersler veren kanallar görebilirsin. Kesinlikle seviyeni bul oradan izle. Kendini geliştir. Hiç belli olmaz kendine bir meslek kazandırabilirsin. Sadece oyun amacı da değil farklı şeyler yapabilirsin.
Rica ederim. İyi geceler.
Milyonda bir ihtimalle kazanırsın. Hiç yok diyemem imkansız diyemem ama gerçekçi olmanın önemini göstermem lazım.Hocam yaş 14 bu yaşta böyle oyun yapmaya başlasam iyi para kazanır mıyım?
Teşekkürler hocam, arasahne ve jumpscare işini de hallettikten sonra demoyu yayınlayacağım.
Son durum: