Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 23 Ekim 2020 #11 Boss kırmızı ise mini boss koyu mor gibi bir şey olabilir.
Darkskynin Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #12 RGB yap.
X XNinjaTRX Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ninjalık 23 Ekim 2020 #13 DennYEZ dedi: Ayrıca karakterinizde kullandığınız renk skalasını da bilmiyoruz bu yüzden biraz rastgele oldu önermeler. Genişletmek için tıkla... Evet .
DennYEZ dedi: Ayrıca karakterinizde kullandığınız renk skalasını da bilmiyoruz bu yüzden biraz rastgele oldu önermeler. Genişletmek için tıkla... Evet .
Erdal Bakkal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 1.072 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #14 Karakteri görmeden söylemek mantıklı olmaz. Seni de anlıyorum bende senin gibi paranoyağım, birisi işlerimi çalar diye korkuyorum. Eğer mini boss siyahlarla kaplı ise gözü belli etmek için bembeyaz yapabilirsin.
Karakteri görmeden söylemek mantıklı olmaz. Seni de anlıyorum bende senin gibi paranoyağım, birisi işlerimi çalar diye korkuyorum. Eğer mini boss siyahlarla kaplı ise gözü belli etmek için bembeyaz yapabilirsin.