NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.634 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.04'daki geçiş hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.04'daki geçiş hakkında ne düşünüyorsunuz?
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 19 Temmuz 2023 #2 Kötü.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 19 Temmuz 2023 #3 Aşırı fazla tekrar etmiş melodi. Gelişir.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.015 Çözümler 25 19 Temmuz 2023 #4 NoBMPR R8 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.04'daki geçiş hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Pek olmamis hocam melodi tekrari olmuş bir tık.
NoBMPR R8 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.04'daki geçiş hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Pek olmamis hocam melodi tekrari olmuş bir tık.
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 19 Temmuz 2023 #5 NoBMPR R8 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.04'daki geçiş hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben beğendim. Hangi programı kullanıyorsun?
NoBMPR R8 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.04'daki geçiş hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben beğendim. Hangi programı kullanıyorsun?
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.634 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #6 Linux Kaymak dedi: Aşırı fazla tekrar etmiş melodi. Gelişir. Genişletmek için tıkla... Heunzey dedi: Pek olmamis hocam melodi tekrari olmuş bir tık. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi fark ettim orasını. Geçişten sonraki bölümden bateri kısmına gelene kadar mı yoksa bütün parça mı? 1.56'dan sonraki bölüm nasıl ona göre diğer projemi ayarlayacağım. bursali dedi: Ben beğendim. Hangi programı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... FL studio. Parçanın tek sorunu fazla melodi tekrarı ve uzun olması mı? Başka sorunu var mı? Son düzenleme: 19 Temmuz 2023
Linux Kaymak dedi: Aşırı fazla tekrar etmiş melodi. Gelişir. Genişletmek için tıkla... Heunzey dedi: Pek olmamis hocam melodi tekrari olmuş bir tık. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi fark ettim orasını. Geçişten sonraki bölümden bateri kısmına gelene kadar mı yoksa bütün parça mı? 1.56'dan sonraki bölüm nasıl ona göre diğer projemi ayarlayacağım. bursali dedi: Ben beğendim. Hangi programı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... FL studio. Parçanın tek sorunu fazla melodi tekrarı ve uzun olması mı? Başka sorunu var mı?