S Steamreis Femtopat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 51 5 Ağustos 2023 #1 Fotoğraftaki sepet alınır mı sizce? Ve şunu belirteyim Game Pass'ta olup olmaması ilgilendirmez ayda yılda bir bilgisayar yüzü görüyorum Dosya Ekleri Screenshot_2023-08-05-18-55-13-154_com.valvesoftware.android.steam.community-edit.jpg 87,7 KB · Görüntüleme: 292
Fotoğraftaki sepet alınır mı sizce? Ve şunu belirteyim Game Pass'ta olup olmaması ilgilendirmez ayda yılda bir bilgisayar yüzü görüyorum
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.182 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #2 Hocam neden alınmasın eğer beğendiğiniz oyunlarsa alabilirsiniz.
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.544 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2023 #3 Steamreis dedi: Fotoğraftaki sepet alınır mı sizce? Ve şunu belirteyim Game Pass'ta olup olmaması ilgilendirmez ayda yılda bir bilgisayar yüzü görüyorum Genişletmek için tıkla... Severek oynayacağınızı düşünüyorsanız alın bence.
Steamreis dedi: Fotoğraftaki sepet alınır mı sizce? Ve şunu belirteyim Game Pass'ta olup olmaması ilgilendirmez ayda yılda bir bilgisayar yüzü görüyorum Genişletmek için tıkla... Severek oynayacağınızı düşünüyorsanız alın bence.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #4 Ayda yılda bir bilgisayar yüzü görüyorsan neden bu kadar masraf yapıyorsun eğleneceğin 2 3 oyun alırsın geri kalanada ihtiyaçlarını alırsın.
Ayda yılda bir bilgisayar yüzü görüyorsan neden bu kadar masraf yapıyorsun eğleneceğin 2 3 oyun alırsın geri kalanada ihtiyaçlarını alırsın.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 5 Ağustos 2023 #5 Steamreis dedi: Fotoğraftaki sepet alınır mı sizce? Ve şunu belirteyim Game Pass'ta olup olmaması ilgilendirmez ayda yılda bir bilgisayar yüzü görüyorum Genişletmek için tıkla... Yani kimine göre alınır kimine göre alınmaz herkesin oyun zevki aynı değilki.
Steamreis dedi: Fotoğraftaki sepet alınır mı sizce? Ve şunu belirteyim Game Pass'ta olup olmaması ilgilendirmez ayda yılda bir bilgisayar yüzü görüyorum Genişletmek için tıkla... Yani kimine göre alınır kimine göre alınmaz herkesin oyun zevki aynı değilki.
2 264075 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 4 5 Ağustos 2023 #6 464250 dedi: Yani kimine göre alınır kimine göre alınmaz herkesin oyun zevki aynı değilki. Genişletmek için tıkla... Kendine göre cevapla geç işte. Steamreis dedi: Fotoğraftaki sepet alınır mı sizce? Ve şunu belirteyim Game Pass'ta olup olmaması ilgilendirmez ayda yılda bir bilgisayar yüzü görüyorum. Genişletmek için tıkla... Alınır hepsi güzel oyunlardır Starfield'i özellikle kaçırmayın çıkınca zammı patlatırlar zaten. İyi eğlenceler şimdiden.
464250 dedi: Yani kimine göre alınır kimine göre alınmaz herkesin oyun zevki aynı değilki. Genişletmek için tıkla... Kendine göre cevapla geç işte. Steamreis dedi: Fotoğraftaki sepet alınır mı sizce? Ve şunu belirteyim Game Pass'ta olup olmaması ilgilendirmez ayda yılda bir bilgisayar yüzü görüyorum. Genişletmek için tıkla... Alınır hepsi güzel oyunlardır Starfield'i özellikle kaçırmayın çıkınca zammı patlatırlar zaten. İyi eğlenceler şimdiden.
WoRtEx21343 Femtopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #7 Steamreis dedi: Ve şunu belirteyim Game Pass'ta olup olmaması ilgilendirmez ayda yılda bir bilgisayar yüzü görüyorum. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlara bakmak için vaktiniz yoksa alabilirsiniz ama yine de metacritic skorlarına ve oyun değerlendirmelerine bakmanı öneririm.
Steamreis dedi: Ve şunu belirteyim Game Pass'ta olup olmaması ilgilendirmez ayda yılda bir bilgisayar yüzü görüyorum. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlara bakmak için vaktiniz yoksa alabilirsiniz ama yine de metacritic skorlarına ve oyun değerlendirmelerine bakmanı öneririm.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.158 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #9 Starfield çok pahalı geldi. Onun haricinde sevdiğin oyunlarsa alabilirsin.
DarkHacker Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 489 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GeForce RTX 5090 384 GB Ram Asus Rog Strix 8TB Ssd ı9 14900 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 5 Ağustos 2023 #10 Bence Starfield alma Game Pass ile oyna.