Yaptığım şeyden çok pişmanım

dilaraweqrxd

Hectopat
Yer
Denizli
Gecenin bu saatinde neden bunu attığımı bilmiyorum. Direkt konuya geçeceğim;

Sherlock Holmes'i bilen bilir. Ben şahsen kendisini pek sevmem. Bir arkadaşım Sherlock Holmes fanı. Hep abartıyordu kendisini. Mesela "Ben bunu yerim", "Ben onunla evleneceğim" vb. derdi. Dün yine aynısını yaptı. Bende dayanamayıp "Bence kendisi o kadar abartılacak birisi değil." dedim. Demez olaydım, 50 trilyon tane laf işittim. Hemen abarttı olayı. Biraz tartıştık. Tartışma bittikten sonra WhatsApp'dan toplu Mesaj'dan arkadaşlarıma derdimi anlattım. Bir tanesi ile konuşmaya dalmışız. O kişi hakkında bayağı dalga geçtik özelden. Ve o kişiyle olan tüm fotoğrafları da sildim. Sonra o kişiden özür diledim oda bana özür ile alakalı bir GIF attı. Ve şimdi yaptığım şeyden pişmanım. Gözüm dolmuş bir şekilde yazıyorum ve "Keşke yapmasaydım." diyorum. Dediğim gibi kendisinden özür diledim ama hala içim rahat değil. Sizce bu yaptıkları mı söyleyip 1 milyon kere özür dilesem mi? (Başlık bulamadım. Başlığı takmayabilirsiniz.)

İfadeler: eth
Sen hatalısın, arkadaşınla o kadar dalga geçmişsiniz. Bu bana yapılsaydı gerçekten üzülürdüm ve senle olan tüm bağlantımı keserdim. Arkasından değil yüzüne söyle arkadaşının. Ya da hiçbirini yapmadan ilişkini kes, er geç zaten o da anlar olayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın sanırım biraz takıntılı. Ama merak etme dediklerine göre senin için temiz. Arkadaşınla ilişkini bilemeyiz özür dile ya da dileme diyemeyiz. Sen zaten ne yapacağını biliyorsun ve onu yap.

O anki sinir ile dalga geçtim. Baya sinirlerim bozulmuştu çünkü

@264523 @548531 Konu sahibinin arkadaşı Sherlock Holmes'a aşık ve takıntılı. Konu sahibi de dayanamayıp sonunda Sherlock Holmes'un önemsiz biri olduğunu söylemiş. Sonra tabii ki takıntılı arkadaşı sinirlenip tartışma çıkarmış. Sonra konu sahibi de arkadaşlarına toplu mesaj olarak söylemiş durumu. Konu sahibi kendi arkadaşlarının biriyle muhabbete dalmış ve takıntılı arkadaşla dalga geçmişler. En son da konu sahibi sinirden o arkadaşıyla olan tüm fotoğraflarını silmiş ve şu an çok pişman ne yapsam diye soruyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…