A Abranas Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 396 Çözümler 3 1 Haziran 2021 #11 Anladım hocam 299712 dedi: Biraz daha uğraşılabilir. Genişletmek için tıkla... Andar Han dedi: Kusura bakmazsanız, "tasarım" kısmı eksik sanki. Genişletmek için tıkla... KannHeil dedi: Çok giriş seviyesi ama eğer üstünde uğraşırsan ileride iyi işler yaparsın bence. Şimdiden başarılar. Genişletmek için tıkla... emrygmr dedi: Bu seviyedeyken direkt para kısmını düşünmemelisin, kendini geliştirmeye bak zaten zamanla kendinde anlayacaksın. Genişletmek için tıkla... Yapıcı tavsiyeleriniz için çok teşekkürler, İyi ki tek başıma karar vermemişim. Sizin sayenizde tek yaptığım şeyin yazı yazmak olduğunu anladım, bunun üzerine çalışacağım. Son düzenleme: 1 Haziran 2021
Anladım hocam 299712 dedi: Biraz daha uğraşılabilir. Genişletmek için tıkla... Andar Han dedi: Kusura bakmazsanız, "tasarım" kısmı eksik sanki. Genişletmek için tıkla... KannHeil dedi: Çok giriş seviyesi ama eğer üstünde uğraşırsan ileride iyi işler yaparsın bence. Şimdiden başarılar. Genişletmek için tıkla... emrygmr dedi: Bu seviyedeyken direkt para kısmını düşünmemelisin, kendini geliştirmeye bak zaten zamanla kendinde anlayacaksın. Genişletmek için tıkla... Yapıcı tavsiyeleriniz için çok teşekkürler, İyi ki tek başıma karar vermemişim. Sizin sayenizde tek yaptığım şeyin yazı yazmak olduğunu anladım, bunun üzerine çalışacağım.