Yaptığım videonun duyurulması için bağış atmalı mıyım?

Daha fazla  
Öncelikle ben edit vs. çok hoşuna giden biriyim. Bende bu özelliği vasıflı bir iş için kullanayım dedim. Ve herhangi bir yayıncının editlerini yapmaya karar verdim. Seçtiğim yayıncı Elraenn oldu. 2-3 tane edit yaptım. Şimdide Elraenn görsün istiyorum. Fakat ne yapmalıyım? Elraen'e bağış atsam bağışta videonun linkini versem. Girer mi? Elraen bağışlara falan bakıyor mu hiç bilmiyorum. Hiç dikkat etmedim. İlla bağış olmasa da olur. Görmesi için fikriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21
Elraenn'in moderatörlerine videoyu atabilirsiniz fakat videonuzun süper komik ya da güzel olup moderatörün beğenisini toplaması gerekir, tabii görürse.

Bağış olarak atabilirsiniz fakat şansınıza bağlı. Bazen hiç bakmıyor bazen de sadece sohbet, muhabbet ettiği yayınlar oluyor ve o yayınlarda bağışlara daha çok bakıyor. Örneğin bugünki yayınında oyun oynamak yerine sohbet etti, video izledi, bağışları da daha çok okudu.

Peki teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…