M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.119 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #21 antoniomontana dedi: Kardeşım konudakı herkes olayı şakaya vurmuş. Endişelenme hiçbir şey olmaz sana onu yazan kişi Max 10 dur merak etme. Hocam bu konuyu açan onu da yapar herhalde Genişletmek için tıkla... Allah senden razı olsun kardeş ödüm koptu ayıptır söylemesi
antoniomontana dedi: Kardeşım konudakı herkes olayı şakaya vurmuş. Endişelenme hiçbir şey olmaz sana onu yazan kişi Max 10 dur merak etme. Hocam bu konuyu açan onu da yapar herhalde Genişletmek için tıkla... Allah senden razı olsun kardeş ödüm koptu ayıptır söylemesi
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.651 Çözümler 95 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #22 Maliofficial dedi: Bir yorum yapmıştım YouTube'da adamın birisi senin PC bozacağım format at dedi sizce yapabilir mi not: Hiçbir linke tıklamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki, mümkün değil. Mümkün olması için link tıklaması uygulama indirmesi internet bilgilerinizi öğrenmesi vb durumlarda ancak olabilir. Onun dışında ne yapsın sizin sistemenizi. Ayrıca muhtemelen klavye delikanlısıdır.
Maliofficial dedi: Bir yorum yapmıştım YouTube'da adamın birisi senin PC bozacağım format at dedi sizce yapabilir mi not: Hiçbir linke tıklamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki, mümkün değil. Mümkün olması için link tıklaması uygulama indirmesi internet bilgilerinizi öğrenmesi vb durumlarda ancak olabilir. Onun dışında ne yapsın sizin sistemenizi. Ayrıca muhtemelen klavye delikanlısıdır.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 9 Kasım 2022 #23 Maliofficial dedi: Allah senden razı olsun kardeş ödüm koptu ayıptır söylemesi Genişletmek için tıkla... Tınlamayın hocam böyle heçkır arkadaşları. Hatta daha çok kanser edin çıldırsın.
Maliofficial dedi: Allah senden razı olsun kardeş ödüm koptu ayıptır söylemesi Genişletmek için tıkla... Tınlamayın hocam böyle heçkır arkadaşları. Hatta daha çok kanser edin çıldırsın.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #24 Maliofficial dedi: Bir yorum yapmıştım YouTube'da adamın birisi senin PC bozacağım format at dedi sizce yapabilir mi not: Hiçbir linke tıklamadım. Genişletmek için tıkla... Hulk gerçek ve hulk şu an yaşıyor hatta bu forumda bile olabilir. (!)
Maliofficial dedi: Bir yorum yapmıştım YouTube'da adamın birisi senin PC bozacağım format at dedi sizce yapabilir mi not: Hiçbir linke tıklamadım. Genişletmek için tıkla... Hulk gerçek ve hulk şu an yaşıyor hatta bu forumda bile olabilir. (!)
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 9 Kasım 2022 #25 mrht1234 dedi: Hulk gerçek ve hulk şu an yaşıyor hatta bu forumda bile olabilir. (!) Genişletmek için tıkla... Ona inanırım bu heççççççkır arkadaşın sözlerine inanmam.
mrht1234 dedi: Hulk gerçek ve hulk şu an yaşıyor hatta bu forumda bile olabilir. (!) Genişletmek için tıkla... Ona inanırım bu heççççççkır arkadaşın sözlerine inanmam.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 9 Kasım 2022 #27 Adam modemi söküp götürür. Hemen polis, FBI, Cumhurbaşkanı başbakanı herkesi arayın(!).
3 350379 Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 508 Çözümler 2 9 Kasım 2022 #28 Gitti güzelim PC bence 1 hafta açma sen PC'yi.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #29 Ay'a git. Hiçbir şey yapamaz bunlar klavye delikanlıları.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 10 Kasım 2022 #30 Kaslı Avokado dedi: Keşke ülke olsa Dünya'yı terk etmelisin. Genişletmek için tıkla... Keşke Dünya olsa, bu evreni terk etmelisin.
Kaslı Avokado dedi: Keşke ülke olsa Dünya'yı terk etmelisin. Genişletmek için tıkla... Keşke Dünya olsa, bu evreni terk etmelisin.