Yaptığımız yazılımları forumda paylaşmak ceza sebebi mi?

FAT1HIYY3

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Tüm moderasyon ekibine selamün aleyküm. Yaptığımız gerçekten işe yarayabilecek yazılımları forumda paylaşabilir miyiz?

Selam,

Bunun için yönetimden izin almanız gerekiyor. Daha sonrasında uygun görülürse yazılım paylaşabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkürler hocam. Bu arada yönetimden izin nasıl alıyoruz? Mail falan mı atmamız gerek yoksa forum içinden bir şekilde iletişim kuruluyor mu? Mail'den ise hangi Mail'e?

Açık kaynak kodlu ise tanıtım olarak konusunu açabilirsin.

Kapalı kaynak şüpheli oluyor, mağlum.

Cevabınız için teşekkürler hocam. Bu arada yönetimden izin nasıl alıyoruz? Mail falan mı atmamız gerek yoksa forum içinden bir şekilde iletişim kuruluyor mu? Mail'den ise hangi Mail'e?
Destek talebi -> normal öncelik.

Açık kaynak kodlu ise tanıtım olarak konusunu açabilirsin.

Kapalı kaynak şüpheli oluyor, malum.

Destek talebi -> normal öncelik.

Kapalı kaynak paylaşamıyor muyuz? Yoksa izin aldıktan sonra paylaşabiliyor muyuz? Muhtemelen açık kaynak atarım fakat yine de sorayım dedim. Bu arada size de cevabınız için teşekkürler.

Normal mail yoluyla da ulaşabilirsiniz, Sosyal'deki destek talebi yoluyla da. Mail olarak sayfanın en alt kısmında yer alan Bize Ulaşın bağlantısından mesaj gönderebilirsiniz.

Kapalı kaynak paylaşamıyor muyuz? Yoksa izin aldıktan sonra paylaşabiliyor muyuz? Muhtemelen açık kaynak atarım fakat yine de sorayım dedim. Bu arada size de cevabınız için teşekkürler.
Kapalı kaynak olursa forumun yarısı güvenmeyecek, diğer yarısı da zaten umursamayacaktır.

Ayrıca bir şüpheden konu kapatılırsa açık kaynak olması savunulabilirlik sağlar.

Eğer ücretli satmazsanız reklama girmez.

Açık kaynak bir program insanlığa hizmet olsun diye yapılmıştır zaten.

Kim neden bir kârı yokken açık kaynak yapsın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…