R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 22 Nisan 2021 #1 Sevgili hocalarım, soru başlıkta yazmaktadır. Keyifli bir sohbet başlatmak istedim. Gece gece kafamız dağılsın. Ben bir tanesine söyleyeyim. Sanayiye gidip çıkma Turbo bulup, temizledim ve duvarıma astım. Size en değişik gelen yaptığınız süs nedir?
Sevgili hocalarım, soru başlıkta yazmaktadır. Keyifli bir sohbet başlatmak istedim. Gece gece kafamız dağılsın. Ben bir tanesine söyleyeyim. Sanayiye gidip çıkma Turbo bulup, temizledim ve duvarıma astım. Size en değişik gelen yaptığınız süs nedir?
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 22 Nisan 2021 #2 Monitörün özelliklerinin yazdığı telefon şeklinde olan şey. Duvara yapıştırdım şık duruyor.
SütaşAyran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 2.037 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #3 Yumurtadan Adolf Hitler yapmıştım.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2021 #4 Şeyy, poposu büyük anime.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #5 Sistem özelliklerimi ömrünü tamamlamak üzere olan bir kağıda yazdım ve sallanıyor kenarda sürekli. İster istemez gülüyorum onu gördükçe. Fesat olmayın
Sistem özelliklerimi ömrünü tamamlamak üzere olan bir kağıda yazdım ve sallanıyor kenarda sürekli. İster istemez gülüyorum onu gördükçe. Fesat olmayın
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 3 Çözümler 4 22 Nisan 2021 #6 Çok da ilginç sayılmaz: Matruşka.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 22 Nisan 2021 #7 Salih_Emre dedi: Monitörün özelliklerinin yazdığı telefon şeklinde olan şey. Duvara yapıştırdım şık duruyor. Genişletmek için tıkla... Ledler ile desteklense hiç fena olmaz gibi hocam. msn dedi: Şeyy, poposu büyük anime. Genişletmek için tıkla... Hocam fotografı var mı demeye korkuyorum ama...
Salih_Emre dedi: Monitörün özelliklerinin yazdığı telefon şeklinde olan şey. Duvara yapıştırdım şık duruyor. Genişletmek için tıkla... Ledler ile desteklense hiç fena olmaz gibi hocam. msn dedi: Şeyy, poposu büyük anime. Genişletmek için tıkla... Hocam fotografı var mı demeye korkuyorum ama...
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2021 #8 R.B.D dedi: Ledler ile desteklense hiç fena olmaz gibi hocam. Hocam fotografı var mı demeye korkuyorum ama... Genişletmek için tıkla... 3D yazıcıdan basmıştım, bulabilirsem atarım .
R.B.D dedi: Ledler ile desteklense hiç fena olmaz gibi hocam. Hocam fotografı var mı demeye korkuyorum ama... Genişletmek için tıkla... 3D yazıcıdan basmıştım, bulabilirsem atarım .
G Gökhan Kale Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 532 Çözümler 1 22 Nisan 2021 #9 Elektrik dreklerinde falan olur genelde dikkat yazısı onları söküp benim kapıya aşmıştım.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2021 #10 R.B.D dedi: Ledler ile desteklense hiç fena olmaz gibi hocam. Hocam fotografı var mı demeye korkuyorum ama... Genişletmek için tıkla... Bendekini bulamadım ama şuna benziyordu.
R.B.D dedi: Ledler ile desteklense hiç fena olmaz gibi hocam. Hocam fotografı var mı demeye korkuyorum ama... Genişletmek için tıkla... Bendekini bulamadım ama şuna benziyordu.