Yaptığınız Garip Şeyler

Benim kapı pencere takıntım yok ama telefonumun şarjının sürekli 100 olması garip bir haz veriyor.
 
Bilgisayarı her açışımda, arka planda gereksiz ve kapanabilen ne varsa kapatırım. Sistemde SSD olmasına rağmen 2 haftaya bi' genel temizlik yaparım ama kasanın içini nedense hiç temizlemem. Yaptığım bir işi olmuş mu diye birçok defa kontrol ederim. Yediğim çoğu yemeğin yanında soğan veya biber yer, yediğim yemeğin üstüne pul biber boşaltırım.

Birde başım ağrıdığı zaman son ses bunu dinlerim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Buzdolabını açıp içine boş boş bakıp geri kapatmak :) Başkasının arabasına bindiğim de kesinlikle önde ben oturmalıyım, ter kokmaktan nefret ederim gün içerisinde en az 5 kere kontrol ederim kokuyor muyum diye :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı