vennes0 Kilopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 26 Çözümler 1 1 Temmuz 2024 #1 Hepinize merhaba, akşamları yazlığın balkonunda otururken birden birkaç adet yarasa gelip etrafta uçuyor, hatta bazen kafamızın üzerinden geçiyor. Bunlardan nasıl kurtulabiliriz ya da uzaklaştırabiliriz?
Hepinize merhaba, akşamları yazlığın balkonunda otururken birden birkaç adet yarasa gelip etrafta uçuyor, hatta bazen kafamızın üzerinden geçiyor. Bunlardan nasıl kurtulabiliriz ya da uzaklaştırabiliriz?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #2 Senin benim duyamayacağım sesler yayarak gelmesini engelleyen cihazlar vardı sanırım ama ne kadar işe yarar tartışılır.
Senin benim duyamayacağım sesler yayarak gelmesini engelleyen cihazlar vardı sanırım ama ne kadar işe yarar tartışılır.
vennes0 Kilopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 26 Çözümler 1 1 Temmuz 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Senin benim duyamayacağım sesler yayarak gelmesini engelleyen cihazlar vardı sanırım ama ne kadar işe yarar tartışılır. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum ne kadar işe yarar zaten 5 6 gün daha ordayım sonra dönücem bari son akşamları rahatça oturmak gerek
Cheese Wizzard dedi: Senin benim duyamayacağım sesler yayarak gelmesini engelleyen cihazlar vardı sanırım ama ne kadar işe yarar tartışılır. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum ne kadar işe yarar zaten 5 6 gün daha ordayım sonra dönücem bari son akşamları rahatça oturmak gerek