Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.742 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #11 Hakaret olarak sayılması normal bunda bir şey yok. Doğru bir karar.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #12 Galaxes dedi: Hakaret olarak sayılması normal bunda bir şey yok. Doğru bir karar. Genişletmek için tıkla... Hocam biri de bana terörist demişti şu an önemli bir mevkide ve bizim kaderimizi belirliyor ben bunu dava etsem sonuç alır mıyım?
Galaxes dedi: Hakaret olarak sayılması normal bunda bir şey yok. Doğru bir karar. Genişletmek için tıkla... Hocam biri de bana terörist demişti şu an önemli bir mevkide ve bizim kaderimizi belirliyor ben bunu dava etsem sonuç alır mıyım?
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.742 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #13 Coderman128 dedi: Hocam biri de bana terörist demişti şu an önemli bir mevkide ve bizim kaderimizi belirliyor ben bunu dava etsem sonuç alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer malum partide bir işi varsa zor gibi hocam ama yine de deneyin şansınızı eğer sonuç olursanız ona yaptırımı büyük olur çünkü.
Coderman128 dedi: Hocam biri de bana terörist demişti şu an önemli bir mevkide ve bizim kaderimizi belirliyor ben bunu dava etsem sonuç alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer malum partide bir işi varsa zor gibi hocam ama yine de deneyin şansınızı eğer sonuç olursanız ona yaptırımı büyük olur çünkü.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #14 Galaxes dedi: Eğer malum partide bir işi varsa zor gibi hocam ama yine de deneyin şansınızı eğer sonuç olursanız ona yaptırımı büyük olur çünkü. Genişletmek için tıkla... Malum partinin genel başkanı olur kendisi.
Galaxes dedi: Eğer malum partide bir işi varsa zor gibi hocam ama yine de deneyin şansınızı eğer sonuç olursanız ona yaptırımı büyük olur çünkü. Genişletmek için tıkla... Malum partinin genel başkanı olur kendisi.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.742 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #15 Coderman128 dedi: Malum partinin genel başkanı olur kendisi. Genişletmek için tıkla... Kesin sonuçlanır hocam(!)
Coderman128 dedi: Malum partinin genel başkanı olur kendisi. Genişletmek için tıkla... Kesin sonuçlanır hocam(!)
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 25 Aralık 2022 #16 Coderman128 dedi: Malum partinin genel başkanı olur kendisi. Genişletmek için tıkla... Hemen dava açın. Tarafsız hakimlerimiz sayesinde hak yerini kesinlikle bulur(!).
Coderman128 dedi: Malum partinin genel başkanı olur kendisi. Genişletmek için tıkla... Hemen dava açın. Tarafsız hakimlerimiz sayesinde hak yerini kesinlikle bulur(!).
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.641 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 25 Aralık 2022 #17 Şaşırtmadı.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 26 Aralık 2022 #18 Galaxes dedi: Hakaret olarak sayılması normal, bunda bir şey yok. Doğru bir karar. Genişletmek için tıkla... Düşünce özgürlüğüne girer, ceza alınması tuhaf bir durum.
Galaxes dedi: Hakaret olarak sayılması normal, bunda bir şey yok. Doğru bir karar. Genişletmek için tıkla... Düşünce özgürlüğüne girer, ceza alınması tuhaf bir durum.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.742 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #19 333365 dedi: Düşünce özgürlüğüne girer, ceza alınması tuhaf bir durum. Genişletmek için tıkla... Düşünce özgürlüğü hakaret edebileceğiniz anlamına gelmiyor hocam.
333365 dedi: Düşünce özgürlüğüne girer, ceza alınması tuhaf bir durum. Genişletmek için tıkla... Düşünce özgürlüğü hakaret edebileceğiniz anlamına gelmiyor hocam.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #20 Galaxes dedi: Düşünce özgürlüğü hakaret edebileceğiniz anlamına gelmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... S*lak pek hakarete giren birşey değil daha çok eleştiri tarzında bir yaklaşım. Birisi mantıksız hareketler yapıyorsa doğal olarak mentalitesine laf edilir. Ama manevi değerlerine sövüyorsa o hakarete girer.
Galaxes dedi: Düşünce özgürlüğü hakaret edebileceğiniz anlamına gelmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... S*lak pek hakarete giren birşey değil daha çok eleştiri tarzında bir yaklaşım. Birisi mantıksız hareketler yapıyorsa doğal olarak mentalitesine laf edilir. Ama manevi değerlerine sövüyorsa o hakarete girer.