krayzen Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #1 Qpart Mech-2000 Kablolu Blue Switch Bilek Destekli RGB Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu linkteki ürünü sipariş verdim. Resimlerinde Switch'lerin görseli var ama ilk defa böyle bir swich türü gördüm. Yarı mekanik olabileceğini düşündüm. Hatta satıcıya bile sordum. Tam mekanik olduğunu söyledi. Ben çok emin olamadım yarı mekanik değilse bile bu hangi swich türü? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2024
Qpart Mech-2000 Kablolu Blue Switch Bilek Destekli RGB Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu linkteki ürünü sipariş verdim. Resimlerinde Switch'lerin görseli var ama ilk defa böyle bir swich türü gördüm. Yarı mekanik olabileceğini düşündüm. Hatta satıcıya bile sordum. Tam mekanik olduğunu söyledi. Ben çok emin olamadım yarı mekanik değilse bile bu hangi swich türü?
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.684 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2024 #2 krayzen dedi: Qpart Mech-2000 Kablolu Blue Switch Bilek Destekli RGB Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu linkteki ürünü sipariş verdim. Resimlerinde Switch'lerin görseli var ama ilk defa böyle bir swich türü gördüm. Yarı mekanik olabileceğini düşündüm. Hatta satıcıya bile sordum. Tam mekanik olduğunu söyledi. Ben çok emin olamadım yarı mekanik değilse bile bu hangi swich türü? Genişletmek için tıkla... Mekanik bu. Switch türünü bilmiyorum ama mekanik.
krayzen dedi: Qpart Mech-2000 Kablolu Blue Switch Bilek Destekli RGB Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu linkteki ürünü sipariş verdim. Resimlerinde Switch'lerin görseli var ama ilk defa böyle bir swich türü gördüm. Yarı mekanik olabileceğini düşündüm. Hatta satıcıya bile sordum. Tam mekanik olduğunu söyledi. Ben çok emin olamadım yarı mekanik değilse bile bu hangi swich türü? Genişletmek için tıkla... Mekanik bu. Switch türünü bilmiyorum ama mekanik.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 5 Mart 2024 #3 Blue Switch yazıyor hocam? Mekanik hisli dediğin membrane olur zaten.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.684 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2024 #4 krayzen dedi: Qpart Mech-2000 Kablolu Blue Switch Bilek Destekli RGB Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu linkteki ürünü sipariş verdim. Resimlerinde Switch'lerin görseli var ama ilk defa böyle bir swich türü gördüm. Yarı mekanik olabileceğini düşündüm. Hatta satıcıya bile sordum. Tam mekanik olduğunu söyledi. Ben çok emin olamadım yarı mekanik değilse bile bu hangi swich türü? Genişletmek için tıkla... Switch türü sanırsam Infrared Micro. Redragon Dark Avenger ile aynılar galiba.
krayzen dedi: Qpart Mech-2000 Kablolu Blue Switch Bilek Destekli RGB Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu linkteki ürünü sipariş verdim. Resimlerinde Switch'lerin görseli var ama ilk defa böyle bir swich türü gördüm. Yarı mekanik olabileceğini düşündüm. Hatta satıcıya bile sordum. Tam mekanik olduğunu söyledi. Ben çok emin olamadım yarı mekanik değilse bile bu hangi swich türü? Genişletmek için tıkla... Switch türü sanırsam Infrared Micro. Redragon Dark Avenger ile aynılar galiba.
krayzen Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #5 517298 dedi: Blue Switch yazıyor hocam? Mekanik hisli dediğin membrane olur zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam yarı mekanikler ayrı mekanik hisliler ayrı. Yarı mekaniklerde swich var ama altı plastik sadece mekanik sesi çıkartıyor. Mekanik hisli dediğiniz membran zaten.
517298 dedi: Blue Switch yazıyor hocam? Mekanik hisli dediğin membrane olur zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam yarı mekanikler ayrı mekanik hisliler ayrı. Yarı mekaniklerde swich var ama altı plastik sadece mekanik sesi çıkartıyor. Mekanik hisli dediğiniz membran zaten.