Çözüldü Yarı mekanik ve membran arasındaki fark nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba yeni bir klavye alacağım ve alacağım klavye Mech'a membrane (Razer Ornata Chroma) olarak geçiyor şu an kullandığım klavye Rampage mithril Pro yarı mekanik bir klavye. Tuş basımlarında aralarındaki fark nedir veya bir fark var mıdır?

Çözüm
Senin kullanmış olduğun klavye mekanik değil mekanik hisli. Alacağın klavye de mekanik değil oda mekanik hisli. Bence bu kadar para vermişken mekanik klavye al o paraları hak etmiyor Razer.
Yarı mekanikden kastınız mekanik hisliyse aynı şey ikisi.

Şu anki klavyemde mavimsi bir Switch var ve yarı mekanik olarak geçiyor bu mekanik hisli mi oluyor bilmiyorum
Ve başlığı moderatörler yanlış düzeltmiş alacağım klavye Mecha membran diye geçiyor direk membran yazmışlar.

O zaman sizin klavye mekanik oluyor. Yarı mekanikler mekanik hisli olarak geçiyor.

O zaman sizin klavye mekanik oluyor. Yarı mekanikler mekanik hisli olarak geçiyor.
Vallahi hocam bende sitenin yalancısıyım mekanik hislidir büyük ihtimal çünkü bundan 2-3 yıl önce 170 tl ye almıştım klavyeyi ve 170 tl ye mekanik bir klavye satılacağını sanmam. Peki bu klavyeyi mekanik hisli olarak kabul edersek mecha membran ile arasında ki fark nedir aynı hissi verir mi ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    5,3 KB · Görüntüleme: 201
Bu videoyu izleyerek kafanızdaki bütün soruları giderebilirsiniz.
www.youtube.com/watch?v=mQyTDpOEW5w&t

Senin kullanmış olduğun klavye mekanik değil mekanik hisli. Alacağın klavye de mekanik değil oda mekanik hisli. Bence bu kadar para vermişken mekanik klavye al o paraları hak etmiyor Razer.

Hocam neredeyse 1 aydır arıyorum ama 500 TL'ye işime yarayacak bir mekanik klavye bulamadım 2-3 tane buldum ya bilek desteği yok ya da ışığı yok (ışık benim için aşırı önemli) ve bütçemi 500 liranın üstüne çıkaramam şu an indirim kodumla birlikte alacağım klavye 510 TL'ye geliyor.

Şöyle bir kombinasyon yapabilirsiniz:

veya

Bilek desteği olarak:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…