Çözüldü Yarı mekanik ve membran arasındaki fark nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
16 Ocak 2020
Mesajlar
1.379
Çözümler
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba yeni bir klavye alacağım ve alacağım klavye Mech'a membrane (Razer Ornata Chroma) olarak geçiyor şu an kullandığım klavye Rampage mithril Pro yarı mekanik bir klavye. Tuş basımlarında aralarındaki fark nedir veya bir fark var mıdır?
 
Çözüm
Senin kullanmış olduğun klavye mekanik değil mekanik hisli. Alacağın klavye de mekanik değil oda mekanik hisli. Bence bu kadar para vermişken mekanik klavye al o paraları hak etmiyor Razer.
Biraz daha koyabilirim dersen bu var.

Aslında bunu da almayı düşünüyorum ama bakalım zaman ne gösterecek şu an N11'den gelecek para iademi bekliyorum o zamana kadar bir mucize olur ve elime 100 TL geçerse bunu alırım yardımlarınız için teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı