Yarım gün yok yazılmam gerekirken tam gün yok yazılmışım

453476

Megapat
Makaleler
1
İyi günler.

Meslek dersim var ve toplam 14 ders. Her ders 30 dakika. Neyse, sabah 8'den 13:10'a kadar ders var ve 13:10'da öğle arası var. Sabah 8'den 13:10'a kadar, 8 ders var. Yani ben 14 dersin 8 dersinde vardım, geri kalan 6'sında yoktum. Mantıken yarım gün olması gerekmiyor mu? e-Okul'da tüm gün yok yazıldığım gözüküyor. O zaman boşu boşuna gitmiş oluyorum.

Acaba ben mi yanlış biliyorum? Yarım gün yok yazılmam gerekmiyor mu?

Ders sayısını ikiye böl; ilk yarısında herhangi bir yoklamada eksik çıkarsan yarım gün, diğer yarısında herhangi bir yoklamada eksik çıkarsan tam gün yok yazılırsın. Okula geç kalana yarım gün yok yazılıp, okuldan kaçana tam gün yok yazılması olarak bakarsanız hak verebilirsiniz.

*Kesin bilgi değildir, ben böyle biliyorum.

Benim zamanımda derse geç gelirsen yarım gün yok yazılıyordun. Erken çıkarsan değil.

Yani 3.Derste okula giriş yaptın diyelim yarım gün. Son 2 ders kala çıkıp gidersen tam gün yoksun.

Yine de şuan ki sistem değişmiş olabilir baya zaman geçti. Rehberlik hocana danış. Müdüre falan gitme.

Bizim zamanımızda öğleden sonra derslere girmeyince yarım gün yok yazılıyordu,ama üstünden 21 sene gecmis

3 dersten sonra tam gün yok sayılıyor diye hatırlıyorum.
Hocam o 8 ders içindi. Onun belirli bir oranı vardı, o orandan fazlasına katılmazsan tam gün yok yazılıyordun. Oranını tam hatırlamıyorum ama arkadaşın yarım gün yok yazılması gerekirdi. Okul idaresine durumu belirtmesi tabii ki daha iyi olabilir, bir yanlışlık olmuştur.

Bazen bazı konuları çok takmanızı önermiyorum. En kötü müdür yardımcınızla konuşur bir şekilde halledersiniz. Benim zamanımdayken, şansım yerlerde sürüklerken beni yani, okulda olduğum halde tüm gün yok yazılmışım. Kimyacının başlangıcı atmasıyla bir türlü düzelmedi. Matematikçide bana vampir gibi bakıp ben dememe rağmen yazmıştı o gün yok görüldüm. Keşke o gün eve gideydim bari yok yazıyorlardı. En sonunda ben müdür yardımcısıyla konuştum inceden azarlamıştı.(içimden bir küfür ediyorum o ara)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…