Yarım kalan indirmede dosyaları yedekleyip formattan sonra devam etme

Crian

Hectopat
Sorunum tam olarak başlıktaki gibi. Format atmadan önce %75'te kalan Far Cry 4 indirmem vardı boşa gitmesini istemedim ve usb belleğe attım. Format attıktan sonra Uplay kurdum ve elimde olan mevcut dosyaları games > far cry 4 klasörüne attım ve Uplay'den indirmeye başladım ve sıkıntı çıkmadı dosyaları görüp %75'ten indirmeye devam etti indirme bitince oyuna girmeye çalıştığımda "Loading" ekranında kaldı ve giriş yapamadım konuda açmıştım hatta ancak sorun meğer driver falan değilmiş.

Sonra bakınca dosyalarına benim attığım yaklaşık 23GB'lık dosya ayrı bir şekilde duruyor. Far Cry 4'ün toplam boyutuna baktığımda 8 GB yani %75'ten sonra indirilen %25'lik kısım. Daha sonra 23 GB'lık dosyaları 8GB'lığın içine uygun klasörlere entegre ettim ancak sorun düzelmedi ve şuan ilginç bir hal aldı. İlginç halden kastım Uplay'den oyunu uninstall dedim ve program files'a girip oradan da tüm dosyalarını sildim ancak silmeden önce dosyaları yani %75 ve %25'in birleştirilmiş halini kopyalayıp belgelere attım ve Uplay'e girdim dediğim gibi oyunun olması gereken dizin tamamen boş sadece temiz Uplay var 110MB yaklaşık her neyse Uplay'e gelip download dediğimde ise oyunun olduğu dizin bir anda 30GB oluveriyor ve genede indirmeye devam ediyor %0'dan yeni başlamış gibi.

Bu nasıl bir sorundur bende çözemedim okumaya tenezzül edenlere teşekkürler. Direk tüm dosyaları silip tekrar mı indireyim?(Kota dolduğu için ve o kadar şey boşa gittiği için en son yapmak istediğim şey)
Yoksa çözüm yolu var mıdır?
@Recep Baltaş , @BilgisayarKurdu yardım ederseniz çok sevinirim bu konuda.

Son düzenleme:
Oyun dosyaları zarar görebiliyor, eksiksiz yüklenemeyebiliyor. Başına gelen durum bu açıkçası.
Varsa arkadaşından USB ile yedeğini çekeceksin. Yoksa en baştan temiz bir biçimde indireceksin.

Eğer formattan önce indirdiğin %75'lik kısım sağlam ise onun üzerine indirmeyi tekrar dene. Sonuç vermezse şansına küs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…