nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 4 Kasım 2020 #11 Salih_Emre dedi: Kalmıyım yeter bana. Genişletmek için tıkla... Kritik yerleri ezberlemeye çalış dediğim gibi.
Salih_Emre dedi: Kalmıyım yeter bana. Genişletmek için tıkla... Kritik yerleri ezberlemeye çalış dediğim gibi.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 4 Kasım 2020 #12 nih dedi: Kritik yerleri ezberlemeye çalış dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Tamam.
AnimeSevenPatates Hectopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 67 4 Kasım 2020 #13 Salih_Emre dedi: Kal mıyım yeter bana. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı yapmasaydın bu gece daha rahat uyurdum.
Salih_Emre dedi: Kal mıyım yeter bana. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı yapmasaydın bu gece daha rahat uyurdum.
abdulo75 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 4 Kasım 2020 #14 Salih_Emre dedi: Yarın biyoloji ve İngilizce sınavım var en sevmediğim 2 ders ve hiç canlı derslere girmedim yani bir halt bilmiyorum. YouTube'dan video izleyip test çözsem yeter mi, yoksa başka taktik var mı? Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun dua et belki işe yarar.
Salih_Emre dedi: Yarın biyoloji ve İngilizce sınavım var en sevmediğim 2 ders ve hiç canlı derslere girmedim yani bir halt bilmiyorum. YouTube'dan video izleyip test çözsem yeter mi, yoksa başka taktik var mı? Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun dua et belki işe yarar.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 4 Kasım 2020 #15 AnimeSevenPatates dedi: Bu hatayı yapmasaydın bu gece daha rahat uyurdum. Genişletmek için tıkla... Diğer derslere girmiştim ve anlamıştım aslında (kimya hariç) ama dediğim gibi bu 2 dersten nefret ediyorum.
AnimeSevenPatates dedi: Bu hatayı yapmasaydın bu gece daha rahat uyurdum. Genişletmek için tıkla... Diğer derslere girmiştim ve anlamıştım aslında (kimya hariç) ama dediğim gibi bu 2 dersten nefret ediyorum.
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 4 Kasım 2020 #16 Büyük geçmiş olsun, kaçıncı sınıfsın? Kısa özetleri izle kolay soruları cevaplarsın sınavda, minimum 50-60 al ama.
Büyük geçmiş olsun, kaçıncı sınıfsın? Kısa özetleri izle kolay soruları cevaplarsın sınavda, minimum 50-60 al ama.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Kasım 2020 #17 Salih_Emre dedi: Diğer derslere girmiştim ve anlamıştım aslında (kimya hariç) ama dediğim gibi bu 2 dersten nefret ediyorum. Genişletmek için tıkla... İngilizce öğrenmelisinin ne olursa olsun, Aslında hepimizin ana dili ingilizce.
Salih_Emre dedi: Diğer derslere girmiştim ve anlamıştım aslında (kimya hariç) ama dediğim gibi bu 2 dersten nefret ediyorum. Genişletmek için tıkla... İngilizce öğrenmelisinin ne olursa olsun, Aslında hepimizin ana dili ingilizce.
AnimeSevenPatates Hectopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 67 4 Kasım 2020 #18 Salih_Emre dedi: Diğer derslere girmiştim ve anlamıştım aslında (kimya hariç) ama dediğim gibi bu 2 dersten nefret ediyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında burada demek istediğim şey kullandığın Türkçe idi ama sen bilirsin.
Salih_Emre dedi: Diğer derslere girmiştim ve anlamıştım aslında (kimya hariç) ama dediğim gibi bu 2 dersten nefret ediyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında burada demek istediğim şey kullandığın Türkçe idi ama sen bilirsin.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 4 Kasım 2020 #19 Artorias74 dedi: Büyük geçmiş olsun, kaçıncı sınıfsın? Kısa özetleri izle kolay soruları cevaplarsın sınavda, minimum 50-60 al ama. Genişletmek için tıkla... 9. sınıf amacımda 50-60. aa12 dedi: İngilizce öğrenmelisinin ne olursa olsun, aslında hepimizin ana dili İngilizce. Genişletmek için tıkla... Malasef.
Artorias74 dedi: Büyük geçmiş olsun, kaçıncı sınıfsın? Kısa özetleri izle kolay soruları cevaplarsın sınavda, minimum 50-60 al ama. Genişletmek için tıkla... 9. sınıf amacımda 50-60. aa12 dedi: İngilizce öğrenmelisinin ne olursa olsun, aslında hepimizin ana dili İngilizce. Genişletmek için tıkla... Malasef.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 4 Kasım 2020 #20 Salih_Emre dedi: Öyle yapmayı düşünüyorum Full biyolojiye odaklancam İngilizce'den anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Keşke sabah başlasaydın, neyse biraz geç yatman gerekebilir bu arada.
Salih_Emre dedi: Öyle yapmayı düşünüyorum Full biyolojiye odaklancam İngilizce'den anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Keşke sabah başlasaydın, neyse biraz geç yatman gerekebilir bu arada.