Yarın alçım çıkabilir ve çok heyecanlıyım

Blair_Waldorf

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air
Meslek
Upper East Side
Merhaba. Bir süre önce bacağım bir kazadan dolayı alçıya alındı ve o zamanlardan beri günümün çoğunluğu evde geçiyor. İlk zamanlar zor değildi. Havalar daha ısınmamıştı ve arkadaşlarımın okulları vardı. Ben üniversite hazırlığı erken bitirdiğim için rahattım ama bu olay olunca canım biraz sıkılmıştı. Şimdilerde dışarı sürekli çıkamıyorum. Arkadaşlarımla çıkabiliyorum ve o kadar zevkli olmuyor açıkçası. Garip hissettiriyor. Evde kaldığım süre boyunca dizi, film ne varsa izledim. Hatta bir şey sormak için buraya bile geldim. Biraz vakit geçirmeme vesile oldunuz teşekkürler. Tatil için bir sürü plan yaptım ve yarın alçım çıkmazsa dünyam başıma yıkılır. Yarına kadar ne yapacağım bilemiyorum. Ne yaparak vakit geçirebilirim? Biraz tavsiye verirseniz çok sevinirim. Biraz içimi boşaltmak istedim.

Geçmiş olsun, bugünden itibaren bugünü, neler hissettiğinizi vs. yazabilirsiniz eğer yazdığınız kol değilse. Yarın çıkmazsa, başka gün çıkar, elbet çıkar.

Çok çok geçmiş olsun ilk öncelikle gibi dizisi var başlamadıysan başla sonradan kere devam edersin veya yarına kadar biraz farklı müzik zevkleri tara.

Hikayenizdeki ilginç bir kısmı detaylandırabilir yada anlatabilirsiniz. Başkalarının deneyimini okumak herkes için güzel olur.

Geçmiş olsun, bugünden itibaren bugünü, neler hissettiğinizi vs. yazabilirsiniz eğer yazdığınız kol değilse. Yarın çıkmazsa, başka gün çıkar, elbet çıkar.
Teşekkür ederim. Dün pek bir şey yapmadım genel olarak. Evdeydim. Bir ara çardağa arkadaşlarım geldi. Onlarla konuştum.
Çok çok geçmiş olsun ilk öncelikle gibi dizisi var başlamadıysan başla sonradan kere devam edersin veya yarına kadar biraz farklı müzik zevkleri tara.
İzlemiştim teşekkür ederim.
Hikayenizdeki ilginç bir kısmı detaylandırabilir yada anlatabilirsiniz. Başkalarının deneyimini okumak herkes için güzel olur.
Acemi arkadaşımın motorunda kaza yaptık

birkaç saate gideceğiz. Çok heyecanlıyım.

ÇIKTI. INANAMIYORUM. SONUNDA. KENDIMI OZGUR HİSSEDİYORUM VE AYLAR SONRA İLK KEZ ARABAMI KULLANDIM.

Son düzenleme:
Çok sevindim adına tekrardan geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…