Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.290 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 14 Ekim 2021 #1 Yarın BİM'e 89,99 fiyat etiketiyle Bluetooth kulaklık gelecek. Sizce o paraya alınır mı yoksa daha iyisi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2021
Yarın BİM'e 89,99 fiyat etiketiyle Bluetooth kulaklık gelecek. Sizce o paraya alınır mı yoksa daha iyisi var mı?
triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 938 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #2 Uzak durun, üstüne para ekleyin ve markası olan bir ürün alın. Xiomi kendimde kullanıyorum dışa ses verme, kısa sarj ömrü gibi sorunları yok.
Uzak durun, üstüne para ekleyin ve markası olan bir ürün alın. Xiomi kendimde kullanıyorum dışa ses verme, kısa sarj ömrü gibi sorunları yok.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 14 Ekim 2021 #3 Alınmaz. Üzerine ekleyip alabileceğiniz marka ürünler varken; o ürün alınmaz. triggerr dedi: Xiomi kendimde kullanıyorum dışa ses verme, kısa şarj ömrü gibi sorunları yok. Genişletmek için tıkla... Bu arada buradan aldıysanız; büyük ihtimal replika ürüne sahipsiniz bilginize. "mi verify" üzerinden ürünü doğrulayın.
Alınmaz. Üzerine ekleyip alabileceğiniz marka ürünler varken; o ürün alınmaz. triggerr dedi: Xiomi kendimde kullanıyorum dışa ses verme, kısa şarj ömrü gibi sorunları yok. Genişletmek için tıkla... Bu arada buradan aldıysanız; büyük ihtimal replika ürüne sahipsiniz bilginize. "mi verify" üzerinden ürünü doğrulayın.
triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 938 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #4 Ecmel dedi: Bu arada buradan aldıysanız; büyük ihtimal replika ürüne sahipsiniz bilginize. "mi verify" üzerinden ürünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... O testleri önceden yapmıştım, orjinal.
Ecmel dedi: Bu arada buradan aldıysanız; büyük ihtimal replika ürüne sahipsiniz bilginize. "mi verify" üzerinden ürünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... O testleri önceden yapmıştım, orjinal.