Yarın BİM'e kaçta gitmeliyim?

Makaleler
2
Yer
Sakarya
Herkese iyi akşamlar. Malum, yarın 13 Ocak. Birçok insan BİM'e gelen ürünler için erkenden orada olacak. Benim de orada olmam gerekiyor. Şube, hemen evimizin arkasında. Sizce sabah saat kaçta orada olmalıyım?

Dün tabir-i caizse keşif için şubeye gittim. Personellere bazı sorular sordum, alışverişimi bitirip çıktım. Sorduğum sorular genelde "Bu şubeye gelecek mi, kasadan mı almalıyım yoksa reyondan mı, ayırtan oldu mu, çok soran oluyor mu?" Gibiydi. Onlarda sorularımı tek tek cevapladılar.

1- Evet, tüm şubelere gelecekmiş.

2- Bazı marketlerde reyonlardan, bazılarında ise kasa bölümünün yanında bulunan, camlı kısmın içinden almamız gerekiyormuş.

3- Öncelikle ayırtmak yasak dediler fakat ayırttıklarını düşünüyorum.

4- "Elbette çok soran oluyor" dediler.

Onun dışında marketin kaçta açıldığı sordum, kasiyer 10.00 dedi. İnternetten de teyit ettim, doğru. Sizce dostlar, kaçta oraya gitmeliyim? Ürünlerin nereye koyulacağından tutun da, o camlı bölmenin nasıl açıldığını bile ezberledim. Gerçekten çok ihtiyacım var o Rival 3 fareye.

Önerilerinizi bekliyorum.

Bazı marketlerde reyonlardan, bazılarında ise kasa bölümünün yanında bulunan, camlı kısmın içinden almamız gerekiyormuş.
Benim bulunduğum şubede kasayı çalışanların açtığını söylediler. Sanırım şubeden şubeye farklılık gösteriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı