Yarın dayak yiyebilirim

Çocuğun sıkıntılı olduğunu kendiniz söylüyorsunuz, bıçakla dolaşan kıro bir tip. Verin gitsin eldiveni hiçbir şey canınızdan önemli değil. "Dayak yiyebilirim" düşüncesiyle de dolaşmayın. Kavga çıkarsa ortamı yatıştırmaya ve ortamdan uzaklaşmak için fırsat kovalamaya bakın.

Kavga edeyim herkesı dovıyım kafasına gırme bır sure sonra basın yanar. Bak kendı keyfıne takılma kımseye olur bıter.

Eldiven kadar vatanı savunsaydınız şu anda dolar kuru hala 10-15TL seviyelerindeydi.

Çok doğru ben 15 yaşındayım dostum. Şimdi böyle belalı tiplere yaklaşma. Merhaba merhaba de bitsin. İşim var de ayrıl yanından gördüğün yerde yolunu çevir. Bu yaşta bıçaklı kavga nereden çıkıyor. Çocuğun ailede problemli zaten. Bulaşmayın kuzenine soyle o da ailesine anlatsın okula ailenizle gidin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dediğiniz gibi olsa keşke Diyarbakır gibi bir yerde.

Şehir ve semt neresi?
Diyarbakır/Bağlar.

Hocam ortaokulda alttan alın ben şu an lise 2 deyim biri beni ezse karşılık veririm ama ortaokulda alttan almak gerek ben 7.sınıfken karşılık verdim diye 2 kişi beni tekme tokat dövdüler guruma yediremedim diye kimseyede söylemedim sizde bence eldiven için uzatmayın alttan alın.

Polise gidin. Bıçak işi sıkıntı.

Gelmedi fakat gelebilir bazı arkadaşlar yanlış anlamış ben eldivenimi bana geri vermesi için orda olan başka bir arkadaşıma söyledim onla ikisi kavga etti benle kuzenim dövmedik yani

Çevikseniz elebaşlarının ağzının üstüne bir tane yapıştırın biat ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…