Yarın dayak yiyeceğim

Çocuk Mardin'li fakat bu aşiret gibi tiplerden değil, düz orada yaşıyan bir aileden. Zaten çocuk benden kalıplı olmasına rağmen yerede çok rahat yıktım.
2 3 arkadaş al dağıt.

Kavga çözüm değil kardeşim yine kavga için buluşursun ama güzel konuş mevzuyu kapat yanında insanın da olsun ama sakin olun hepiniz tansiyonu çıkarmadan halledin dağılın. 70 kilodan fazlaysa falan sıkıntı çıkar yoksa.

Hocam İlyas diye bağırsam aslında halleder gibiyim. (!)

Hocam orası doğruda şöyle diyeyim, ben bunlarla adam akıllı konuşssam özür diledi, yalvardı gibi kudurtmaya çalışacaklar beni. Kavga etsem ya tarih olacağım ya da tarih yazacağım. En son ve en iyi bulduğum ihtimal ise gördüğüm gibi topuk yapmak.

Boşa erkeklik yapmanın anlamı yok. Ailenle konuş konuyu müdürle konuşup tatlıya bağlansın. Okul pek değil diyorsun, arkadan bir bıçak yesen dönüşü olmaz işin.

Hocam bunlarla konuşsam yine bir şey yapacaklar yani anlamazlar. Topuk daha mantıklı gibi, zaten güvenlikçi abiyle samimiyim, seviyor beni.

Bıçaklayacak adam topuklasan yine peşini salmaz daha da keyif alır mevzu bir şekil kapanacaktır ya gitmezsin hiç ya da oturur delikanlı gibi konuşursun. Duruma tabii forumdan çok hakim olamayız doğru taktik vermeyebiliriz sen değerlendir.

Hocam mevzunun nereye uzayacağını kestiremiyorsan ailene söyle bide okul adı verirsen daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…