Yarın Game Pass'e tekrar zam geliyor!

Önceden alanlar için fiyatlar aynı mı kalıyor yoksa önceden 80 TL ödeyen birisi zamlanan fiyatla mı ödeyecek?

Önceden alanlar için fiyatlar aynı mı kalıyor yoksa önceden 80 TL ödeyen birisi zamlanan fiyatla mı ödeyecek?

Atıyorum ben 10 dakika önce tanesi 80 liradan 12 tane, 12 ay aldım. 12 ay boyunca her ay için 80 TL ödeyeceğim. Sonra zamlı.

Hiç tahmin yürütmeye gerek yok biz 300 TL olan oyunların 1400 TL olduğunu da gördük, 460 TL olan aboneliğin 2700 TL olduğunu da gördük o yüzden her şeyi bekleyin.

Bekliyorum. Ama beklemek istemiyorum. Yani olmasını istemiyorum anlamında. 1 yıl üzeri alamıyorum sinir oldum zaten.

Şimdi gamepass'e zam gelince oyunlara da zam geliyor mu? Mesela Minecraft dungeons.

Şimdi Game Pass'e zam gelince oyunlara da zam geliyor mu? Mesela Minecraft Dungeons.

Büyük ihtimalle gelmez ama kademeli olarak birkaç gün içinde gelebilir. Belki bu gece de gelebilir ama bu söylenen zam sadece Game Pass'e.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…