Yarın Game Pass'e tekrar zam geliyor!

PS Plus Essential ile aynı fiyat olur diyordum fakat beklediğimden bile düşük oldu. 160TL çok kötü bir fiyat değil fakat aylık üyelik olduğu düşününce her türlü içine oturur.

Gece 1de uykuya direnen gözlerimle 3 aylık paketten 4tane Core hesabı aldım. Daha fazlasını almama izin vermedi zaten. 01.11.2024 tarihine kadar Core almış oldum. Son 1 aylık da Ultimate alıp hesabı komple ultimate yapacaktım ancak bu defa yenileme tarihini 03.08.2024'e düşürüyor. İzlediğim youtube videolarında böyle bişeyden söz etmemişlerdi. Bilseydim komple ultimate alırdım

12 aylık alınıyordu o sayede almıştım. Üstüne bir de Ultimate'e çevirdim.
Ben dün gece 3er aylık 4 paket Core Gamepass aldım. Normalde yenileme tarihi 01.11.2024
Ancak ultimate çevirmek istediğimde yenileme tarihini 03.08.2024'e çekiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-01-09-24-59-118-edit_com.android.chrome.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 45
Ben dün gece 3er aylık 4 paket Core Gamepass aldım. Normalde yenileme tarihi 01.11.2024
Ancak ultimate çevirmek istediğimde yenileme tarihini 03.08.2024'e çekiyor.
Onu Microsoft desteğe sorabilirsiniz. Ben de tam bilmiyorum. Artık Ultimate'e çevrilemiyor diye biliyorum. Ben 1 ay Ultimate aldığımda otomatik bütün gamepass Ultimate'e çevrilmişti.

Bana sorarsanız beklediğim kadar yükselmedi. Benim gamepass core ayın 10'u gibi bitecek. Bu süre zarfında eski fiyattan 1 ay core+1 ay ultimate yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…