ShaRpMT Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #21 tahtakapı dedi: Şimdi var mı birisi reis? Genişletmek için tıkla... o kızla olmadı, şuanda var biri ama aynı hisler yok Akeron dedi: Arkadaşlar birisini gerçekten seviyorsanız pat diye açılmayın, karşı taraf size gerçekten aşıksa ve farkındaysanız açılın. Yoksa açılıp sevdiğiniz kişiyi de kaybediyorsunuz, samimiyet eksilere iniyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın, açılma eylemi yanlış. Açıldım da ne oldu kendisi gitti ben hala onu bekliyorum
tahtakapı dedi: Şimdi var mı birisi reis? Genişletmek için tıkla... o kızla olmadı, şuanda var biri ama aynı hisler yok Akeron dedi: Arkadaşlar birisini gerçekten seviyorsanız pat diye açılmayın, karşı taraf size gerçekten aşıksa ve farkındaysanız açılın. Yoksa açılıp sevdiğiniz kişiyi de kaybediyorsunuz, samimiyet eksilere iniyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın, açılma eylemi yanlış. Açıldım da ne oldu kendisi gitti ben hala onu bekliyorum