Yarın İstanbul'da okullar tatil olabilir mi?

oggy2134

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 3060 i5 12450h 512 gb ssd 16 gb ram
Saat kaça kadar belli olur tatil haberi?

Bilgi verirler sabaha karşı merak etme ama yarın tatil olmaz bence.

Dostum sen bir kez daha böyle bir konu açmıştın. Gitmek istemiyorsan harca 1 gün devamsızlığını. Adamlar sana 30 gün hak vermiş. Keyfine de kullanabilirsin yani.
Haklısın.
Saat kaça kadar belli olur tatil haberi?
Ankara'da oturuyorum bende. Dün tatil haberi gelir mi diye bekliyordum saat 11 oldu. Ben de daha gelmez diyerek yattım. Sabah da zaten kötü hissediyordum gitmedim.
Yani gece 12 den sonra gelmezse gelmez. Ayrıca karlar eridiyse zaten bekleme bile.

Dostum sen bir kez daha böyle bir konu açmıştın. Gitmek istemiyorsan harca 1 gün devamsızlığını. Adamlar sana 30 gün hak vermiş. Keyfine de kullanabilirsin yani.

Liseyim 10 gün hakkım var burası konu açma platformu 100 kez de açabilirim aynı konuyuu.

Neden ki? Hava yüzünden mi? Eğer öyleyse boşuna umutlanma derim.

Liseyim 10 gün hakkım var burası konu açma platformu 100 kez de açabilirim aynı konuyuu.
Tabii ki açabilirsin ama şu an aydınlanma yaşayacaksın. 30 gün devamsızlık hakkın var bilgin olsun. Ailenin selam vermesi yeterli müdür yardımcısına. Karın yağdığı her gün okul tatil olur mu konunu bekliyorum.

Kanka gitmek istemiyorsan gitme. Ayrıca 30 gün hakkın var 10 gün değil. Özürsüzü özürlü yaparsın.
50 kere konu açmanın yararı yok. Valilikten haber bekleyebilirsin sabah 6 ya kadar.

Olmayacak, okuka gideceksiniz. Kar yağmazsa tatil de olmaz bunu bilin artık. Umut etmeyin bence kar da yağmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…