Tabii ki açabilirsin ama şu an aydınlanma yaşayacaksın. 30 gün devamsızlık hakkın var bilgin olsun. Ailenin selam vermesi yeterli müdür yardımcısına. Karın yağdığı her gün okul tatil olur mu konunu bekliyorum.
Aynen olmuyor asla yapmazlar biz çok bekledik umudumuzu da hiç kesmedik şu an mezun olduk ancak öyle anladık gerçeği. Bu arada konu sahibi arkadaş o profilindeki çizgi filmi izlediğim zamanları çok özlüyorum.
Yapar. Sabah 5.30 6’ya kadar açıklama beklenebilir. Fazla da geçe bırakmazlar. Özellikle İstanbul’da çok erken çıkıyor insanlar evden. Hatta İstanbul’a göre bu söylediğim saat biraz geç sayılır.
Yapar. Sabah 5.30 6'ya kadar açıklama beklenebilir. Fazla da geçe bırakmazlar. Özellikle İstanbul'da çok erken çıkıyor insanlar evden. Hatta İstanbul'a göre bu söylediğim saat biraz geç sayılır.
Estağfurullah dostum özür dileyecek bir şey yok.Biraz heyecanlı olabilirsin belki yaşadığın yere uzun zaman sonra kar yağmış olabilir anlayışla karşılarım. Benim sana tavsiyem okulu sevmeye çalışman olur. Zaman geçmek bilmiyor yoksa gerçekten.