HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 9 Nisan 2021 #21 alpethz dedi: Oha konuyu yeni sandım kafayı yiyordum. Sakinim, sakinim... Genişletmek için tıkla... Ya Allah belanı vermesin öne çıkanlarda çıktı altıma yaptım.
alpethz dedi: Oha konuyu yeni sandım kafayı yiyordum. Sakinim, sakinim... Genişletmek için tıkla... Ya Allah belanı vermesin öne çıkanlarda çıktı altıma yaptım.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #22 Yszuf dedi: LGS ye ilk senesinde girdim, şimdi de yardım etmek için teleportlandım. Genişletmek için tıkla... Yüzde kaçlık dilime girdiniz hocam?
Yszuf dedi: LGS ye ilk senesinde girdim, şimdi de yardım etmek için teleportlandım. Genişletmek için tıkla... Yüzde kaçlık dilime girdiniz hocam?
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.191 Makaleler 1 Çözümler 6 9 Nisan 2021 #23 Yszuf dedi: Ben de üstteki arkadaştan sonra anladım konu geçen sene açılmış yarın LGS var sanıyordum Genişletmek için tıkla... Ben konuyu ilk açıldığında okumuştum.
Yszuf dedi: Ben de üstteki arkadaştan sonra anladım konu geçen sene açılmış yarın LGS var sanıyordum Genişletmek için tıkla... Ben konuyu ilk açıldığında okumuştum.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 9 Nisan 2021 #24 Nemai dedi: Yüzde kaçlık dilime girdiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de %0.98 ya da biraz daha düşüktü tam hatırlamıyorum.
Nemai dedi: Yüzde kaçlık dilime girdiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de %0.98 ya da biraz daha düşüktü tam hatırlamıyorum.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #25 Yszuf dedi: Türkiye'de %0.98 ya da biraz daha düşüktü tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de geçen sene girmiştim, bir soruyla kaçırdım istediğim yeri. %1,44'e girdim.
Yszuf dedi: Türkiye'de %0.98 ya da biraz daha düşüktü tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de geçen sene girmiştim, bir soruyla kaçırdım istediğim yeri. %1,44'e girdim.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 9 Nisan 2021 #26 Nemai dedi: Ben de geçen sene girmiştim, bir soruyla kaçırdım istediğim yeri. %1,44'e girdim. Genişletmek için tıkla... Ah be, ben 1 tane soruyu sallamıştım tutmuştu keşke o soruyu size verebilsem.
Nemai dedi: Ben de geçen sene girmiştim, bir soruyla kaçırdım istediğim yeri. %1,44'e girdim. Genişletmek için tıkla... Ah be, ben 1 tane soruyu sallamıştım tutmuştu keşke o soruyu size verebilsem.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.842 Makaleler 4 9 Nisan 2021 #27 Konuyu hortlatmanızın amacı nedir?
CubbeliPEPE Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 516 Yer hm Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2021 #28 CubbeliPEPE dedi: Kitapçıklar ve cevaplar yayınlanmış. Genişletmek için tıkla... Gelecekten geliyorum %2,62'lik dilime girdim.
CubbeliPEPE dedi: Kitapçıklar ve cevaplar yayınlanmış. Genişletmek için tıkla... Gelecekten geliyorum %2,62'lik dilime girdim.