Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 10 Kasım 2022 #61 Tüm içimde kalan şeyleri söylerdim insanlığa son konuşmamı yapardım. Ve yapmak isteyip yapamadığım 1 günde yapılacak şeyleri yapardım.
Tüm içimde kalan şeyleri söylerdim insanlığa son konuşmamı yapardım. Ve yapmak isteyip yapamadığım 1 günde yapılacak şeyleri yapardım.
JustEmoBut Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 823 Çözümler 13 10 Kasım 2022 #63 Hiçbir şey oturur beklerdim.
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #64 FalconBey dedi: Yarın öleceğini saatine kadar biliyorsun diyelim, son gününde ne yapardın, vaktini nasıl geçirirdin? Genişletmek için tıkla... Bütün mal varlığım olan tüfeklerim ve bilgisayarlarımı birine hediye eder ve ölümü beklerdim.
FalconBey dedi: Yarın öleceğini saatine kadar biliyorsun diyelim, son gününde ne yapardın, vaktini nasıl geçirirdin? Genişletmek için tıkla... Bütün mal varlığım olan tüfeklerim ve bilgisayarlarımı birine hediye eder ve ölümü beklerdim.