Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 5 Şubat 2023 #11 Memlekete gittim büyüklerimi gördüm güzeldi. Fakat yarın okul olduğunu düşününce ve yeni ders programının aşırı kötü olduğu aklıma gelince duvarı yumruklayasım geliyor.
Memlekete gittim büyüklerimi gördüm güzeldi. Fakat yarın okul olduğunu düşününce ve yeni ders programının aşırı kötü olduğu aklıma gelince duvarı yumruklayasım geliyor.
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 5 Şubat 2023 #12 Kar yağıp tatil olacak, inanıyorum.
BilgisayarUzmanım Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 924 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #13 XEfe.Bey dedi: Evet, yarın okul var. 15 tatilin sonuna geldik. Bu tatil güzeldi, ama biraz hızlı geçti. Yarın herkese iyi dersler Sizlerin tatili nasıl geçti? Genişletmek için tıkla... Yeni pc aldık güzeldi ve yarın nöbetçiyim 1 gün uzadı tatil
XEfe.Bey dedi: Evet, yarın okul var. 15 tatilin sonuna geldik. Bu tatil güzeldi, ama biraz hızlı geçti. Yarın herkese iyi dersler Sizlerin tatili nasıl geçti? Genişletmek için tıkla... Yeni pc aldık güzeldi ve yarın nöbetçiyim 1 gün uzadı tatil
5 529568 Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.553 Çözümler 2 5 Şubat 2023 #14 Yani şunlarla tekrar başa çıkmaya çalışacağız: Her gün 8 saat ders, okuldan gelince bir ton ödev, yazılılar...
Yani şunlarla tekrar başa çıkmaya çalışacağız: Her gün 8 saat ders, okuldan gelince bir ton ödev, yazılılar...
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #15 BilgisayarUzmanım dedi: Yeni PC aldık güzeldi ve yarın nöbetçiyim 1 gün uzadı tatil Genişletmek için tıkla... Hocam bende 9 şubat'ta alacağım hayırlı olsun.
BilgisayarUzmanım dedi: Yeni PC aldık güzeldi ve yarın nöbetçiyim 1 gün uzadı tatil Genişletmek için tıkla... Hocam bende 9 şubat'ta alacağım hayırlı olsun.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 5 Şubat 2023 #16 BilgisayarUzmanım dedi: Yeni pc aldık güzeldi ve yarın nöbetçiyim 1 gün uzadı tatil Genişletmek için tıkla... Güle güle kullan.
BilgisayarUzmanım dedi: Yeni pc aldık güzeldi ve yarın nöbetçiyim 1 gün uzadı tatil Genişletmek için tıkla... Güle güle kullan.
BilgisayarUzmanım Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 924 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #17 XEfe.Bey dedi: Güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkur ederim.
5 529568 Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.553 Çözümler 2 5 Şubat 2023 #18 XEfe.Bey dedi: Evet, yarın okul var. 15 tatilin sonuna geldik. Bu tatil güzeldi, ama biraz hızlı geçti. Yarın herkese iyi dersler sizlerin tatili nasıl geçti? Genişletmek için tıkla... Vallahi benim tatilim sadece şunlardan ibaretti: Arkadaşlarla Discord'dan sohbet, oyun, kitap okuma ve edebiyat sorusu çözme.
XEfe.Bey dedi: Evet, yarın okul var. 15 tatilin sonuna geldik. Bu tatil güzeldi, ama biraz hızlı geçti. Yarın herkese iyi dersler sizlerin tatili nasıl geçti? Genişletmek için tıkla... Vallahi benim tatilim sadece şunlardan ibaretti: Arkadaşlarla Discord'dan sohbet, oyun, kitap okuma ve edebiyat sorusu çözme.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 5 Şubat 2023 #19 leeEVERETT dedi: Kar yağıp tatil olacak, inanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bütün öğrencilerin ettiği dua bu olabilir bende kar tatili bekliyorum, Ankara'da çok fazla kar var. Eğer biraz daha yağarsa olabilir. Linux Kaymak dedi: Hiçbir yere gitmedim, ders çalıştım kitap okudum. Sıradan bir tatildi. Genişletmek için tıkla... Neler okudun?
leeEVERETT dedi: Kar yağıp tatil olacak, inanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bütün öğrencilerin ettiği dua bu olabilir bende kar tatili bekliyorum, Ankara'da çok fazla kar var. Eğer biraz daha yağarsa olabilir. Linux Kaymak dedi: Hiçbir yere gitmedim, ders çalıştım kitap okudum. Sıradan bir tatildi. Genişletmek için tıkla... Neler okudun?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.483 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 5 Şubat 2023 #20 Şşş. Susta unutalım hocam