Bu tatil için planlarım vardı... Spora, derse bayağı önem verecektim... Ama olsun tekrardan Prison Break izledim ve tekrardan hayran oldum. Kendi adıma kötü geçti. Saldım her şeyi resmen. Belki de biraz rahatlamam gerekiyordu. Yarın okul açıldığı için mutlu muyum, mutsuz muyum? Bilmiyorum. Her gün aynı zaten bizim ülkemizdeki okullar ve eğitim sistemi sağ olsun. Sabahın köründe kalk, okula git, okuldan gel, spora git, eve gel. Zaten gün bitti. Bir de ekstra ödev veriyorlar, dersi tekrar etmem gerekiyor. Bana ne kadar kaldı arkadaşım? Bu nasıl sistem? Bizler birer piyonuz ve umarım bir gün değişir.
Evet hocam ne kadar kavga etsek de kendisini çok severim. Sizin de eğer kardeşiniz yoksa üzülmeyin, kimi dostlar vardır kardeş gibilerdir. Kim bilir, bir gün öyle birisini bulursunuz. Veya vardır bilemiyorum
Evet hocam ne kadar kavga etsek de kendisini çok severim. Sizin de eğer kardeşiniz yoksa üzülmeyin, kimi dostlar vardır kardeş gibilerdir. Kim bilir, bir gün öyle birisini bulursunuz. Veya vardır bilemiyorum