E Emin6w Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar 9. Sınıfım ve yarın deneme var, okula gitmemek için ne yapabilirim (okula git oku falan diyenler hicbirsey yazmasin), saçımı ıslatıp cami açık yatiyorum şuan ama gitmemek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2024
Arkadaşlar 9. Sınıfım ve yarın deneme var, okula gitmemek için ne yapabilirim (okula git oku falan diyenler hicbirsey yazmasin), saçımı ıslatıp cami açık yatiyorum şuan ama gitmemek istiyorum.
7 744796 Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 178 2 Ekim 2024 #2 İshalim de su gibi akıyor de acile git iğne yaptır rapor al.
Y Yusuf2939 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #3 Denemde yat uyu. Hasta olmayı göze alıyorsan denemeyi hayli hayli göze alman gerek.
berkorkmaz Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 191 Yer Norfolk, United Kingdom 2 Ekim 2024 #4 744796 dedi: İshalim de su gibi akıyor de acile git iğne yaptır rapor al. Genişletmek için tıkla... niye iğne yaptırıyo
744796 dedi: İshalim de su gibi akıyor de acile git iğne yaptır rapor al. Genişletmek için tıkla... niye iğne yaptırıyo
E Emin6w Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #5 Yusuf2939 dedi: Denemde yat uyu. Hasta olmayı göze alıyorsan denemeyi hayli hayli göze alman gerek. Genişletmek için tıkla... Nasi hasta Olcam ya
Yusuf2939 dedi: Denemde yat uyu. Hasta olmayı göze alıyorsan denemeyi hayli hayli göze alman gerek. Genişletmek için tıkla... Nasi hasta Olcam ya
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #6 Karnım ağrıyor, başım ağrıyor de.
E Emin6w Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #7 744796 dedi: İshalim de su gibi akıyor de acile git iğne yaptır rapor al. Genişletmek için tıkla... Reis ne kadar mutlusun ya kıskandım olm bunu söylesem belli etmesem bir sorun olur mu acep Royzz dedi: Karnım ağrıyor, başım ağrıyor de. Genişletmek için tıkla... Gene gönderirler
744796 dedi: İshalim de su gibi akıyor de acile git iğne yaptır rapor al. Genişletmek için tıkla... Reis ne kadar mutlusun ya kıskandım olm bunu söylesem belli etmesem bir sorun olur mu acep Royzz dedi: Karnım ağrıyor, başım ağrıyor de. Genişletmek için tıkla... Gene gönderirler
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #8 Emin6w dedi: Reis ne kadar mutlusun ya kıskandım olm bunu söylesem belli etmesem bir sorun olur mu acep Gene gönderirler Genişletmek için tıkla... Göndermeye çalışırlarsa, anne siz benim ölmemi mi istiyorsunuz, hastayım anlamıyor musunuz dersin.
Emin6w dedi: Reis ne kadar mutlusun ya kıskandım olm bunu söylesem belli etmesem bir sorun olur mu acep Gene gönderirler Genişletmek için tıkla... Göndermeye çalışırlarsa, anne siz benim ölmemi mi istiyorsunuz, hastayım anlamıyor musunuz dersin.
E Emin6w Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #9 Royzz dedi: Göndermeye çalışırlarsa, anne siz benim ölmemi mi istiyorsunuz, hastayım anlamıyor musunuz dersin. Genişletmek için tıkla... İmkansız ya keşke öyle bişey olsada izin verseler
Royzz dedi: Göndermeye çalışırlarsa, anne siz benim ölmemi mi istiyorsunuz, hastayım anlamıyor musunuz dersin. Genişletmek için tıkla... İmkansız ya keşke öyle bişey olsada izin verseler
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #10 Emin6w dedi: İmkansız ya keşke öyle bişey olsada izin verseler Genişletmek için tıkla... Ben küçükken öyle yapardım hep işe yarardı, biraz mızlardım, mırırdanırdım, annem kıyamazdı. İşin zor o zaman..
Emin6w dedi: İmkansız ya keşke öyle bişey olsada izin verseler Genişletmek için tıkla... Ben küçükken öyle yapardım hep işe yarardı, biraz mızlardım, mırırdanırdım, annem kıyamazdı. İşin zor o zaman..