Yarın okullar açılacak!

O olmuyor işte bende komik bir şey olunca genelde en fazla 10 saniye gülebiliyorum sonra bir ciddiyetle gülmeyi bırakıp tekrar mutsuz ve istesede gülemeyen birisi oluyorum maalesef.
Mutluluk zaten anlık bir şey. Ama senin o yaşta hayatta tek derdin "babam doğum günüme ne alacak acaba" filan olmalı. Hiç gerek yok o kadar "yetişkin" olmaya. Mesela benim babam 40'ına dayandı adamın hala içinde bir çocuk var. Ne gerek var böyle şeyler dert etmeye. Daha bu yaşta okuldan nefret etme. Yoksa ileride çok sıkıntı olur.

Adını unuttum hocam oldu bayağı, hatta yurt dışına gönderen kurslardandı. 4 yanlış falan yapmıştım sonra bu anlayan kişilerle konuşturdular beni. Ordaki hanımefendi ise B2 demiş bana.
Anladım fakat seviyeni ölçmek için daha çok zamanın olacak, güven bana. Kurslardan ziyade gerçekten yurt dışına gidip ölçtürmek en sağlıklısı, aynı zamanda da en zoru Bu yüzden seviyene takılma. Sene başladığında daha gelişmeye ne kadar aç olduğunu anlayacaksın.

Babam bana doğum günümde ne alacak diyemiyorum mesela siz heralde anne ben PS5 istiyorum diyince almıyorlar yani benim düşündüğünüz gibi mükemmel bir hayatım yok her istediğim olmuyor.

Babam bana doğum günümde ne alacak diyemiyorum mesela siz heralde anne ben PS5 istiyorum diyince almıyorlar yani benim düşündüğünüz gibi mükemmel bir hayatım yok her istediğim olmuyor.
Çok saçma. Kimsenin her istediği olmuyor. Ben mesela İrelia'nın gerçek olmasını ve karım olmasını istiyorum. Ama olmuyor. Daha 6. Sınıfsın. Ne bu efkar. Okula git arkadaşlarınla konuş eğlen. Ders sıkıntın yok. Sınav derdin yok zaten.

Bakalım hocam hayatımda İngilizceye hiç çalışmadım bu sene nasıl olacak acaba.

Tekrar herkese geçmiş olsun. Telefon yasağı iyi oldu öğretmenler oynayamayacak.

Bakalım hocam hayatımda İngilizceye hiç çalışmadım bu sene nasıl olacak acaba.
Ben çalışmadım Sadece etütte önceden çıkan soruları çözmüştüm, fakat bizim okulda işlediğimiz dersler alışılanın dışında ve çok etkiliydi, o yüzden çok gerek kalmıyordu. Sende öyle bir şey olur mu bilmiyorum fakat her türlü alışırsın.

Bu kadar neden seviyorsunuz okul açılıyor diye merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…