M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 10 Ocak 2021 #11 371129 dedi: Anlamadım. Okula mı gideceğiz? Genişletmek için tıkla... Hayır, biz evlerimizden eşlik edeceğiz.
371129 dedi: Anlamadım. Okula mı gideceğiz? Genişletmek için tıkla... Hayır, biz evlerimizden eşlik edeceğiz.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 10 Ocak 2021 #12 Ekrem taha dedi: Okullar açılmayacak okuldaki kişiler istiklal marşı söyleyecek. Genişletmek için tıkla... Dediğimi anlamadınız galiba. Yani okulları açacaklarını haber verdiler. Yakın zamanda açabilirler.
Ekrem taha dedi: Okullar açılmayacak okuldaki kişiler istiklal marşı söyleyecek. Genişletmek için tıkla... Dediğimi anlamadınız galiba. Yani okulları açacaklarını haber verdiler. Yakın zamanda açabilirler.
E Ekrem taha Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 787 Çözümler 2 10 Ocak 2021 #13 metaphroz dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Nerede yazılmış? Orada böyle yazmıyor mu ben mi yanlış anladım? TÇB dedi: Dediğimi anlamadınız galiba. Yani okulları açacaklarını haber verdiler. Yakın zamanda açabilirler. Genişletmek için tıkla... Müdür ve öğretmenler zaten okula gidiyordu.
metaphroz dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Nerede yazılmış? Orada böyle yazmıyor mu ben mi yanlış anladım? TÇB dedi: Dediğimi anlamadınız galiba. Yani okulları açacaklarını haber verdiler. Yakın zamanda açabilirler. Genişletmek için tıkla... Müdür ve öğretmenler zaten okula gidiyordu.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 10 Ocak 2021 #14 326001 dedi: Kimse alınmasın ama, İstiklal Marşı okumadılar diye bir şey olmaz. Şu an bunu mu düşünsün çocuklar? Saçma buldum, kardeşimi hayatta göndermem. Genişletmek için tıkla... 19 Mayıs'ı ve 29 Ekim'i yasak koyanlar şimdi İstiklal Marşı'nı okutuyorlar. “Genelgeyle 29 Ekim ve 10 Kasım’ı da yasak kapsamına alacaklar” – A3 Haber www.a3haber.com Bakan Soylu'nun talimatıyla 29 Ekim kutlamalarına yasak getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla 29 Ekim kutlamalarının yasaklanmasına ilişkin valiliklere genelge gönderildi. Bakanlık sözcüsü ise 'Yasaklama yok, 29 Ekim kutlanacak! Hem de coşkuyla' dedi... www.evrensel.net
326001 dedi: Kimse alınmasın ama, İstiklal Marşı okumadılar diye bir şey olmaz. Şu an bunu mu düşünsün çocuklar? Saçma buldum, kardeşimi hayatta göndermem. Genişletmek için tıkla... 19 Mayıs'ı ve 29 Ekim'i yasak koyanlar şimdi İstiklal Marşı'nı okutuyorlar. “Genelgeyle 29 Ekim ve 10 Kasım’ı da yasak kapsamına alacaklar” – A3 Haber www.a3haber.com Bakan Soylu'nun talimatıyla 29 Ekim kutlamalarına yasak getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla 29 Ekim kutlamalarının yasaklanmasına ilişkin valiliklere genelge gönderildi. Bakanlık sözcüsü ise 'Yasaklama yok, 29 Ekim kutlanacak! Hem de coşkuyla' dedi... www.evrensel.net
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.256 Makaleler 3 Çözümler 195 10 Ocak 2021 #15 Kimse okula gitmiyor, okul çalışanları zaten çoğu zaman okulda oluyor sadece onlar katılacak.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 10 Ocak 2021 #16 Ekrem taha dedi: Nerede yazılmış (yöneticiler ve hâlihazırda görevli personelin de katılımıyla) orada böyle yazmıyor mu ben mi yanlış anladım. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, ben tam olarak anlayamamışım.
Ekrem taha dedi: Nerede yazılmış (yöneticiler ve hâlihazırda görevli personelin de katılımıyla) orada böyle yazmıyor mu ben mi yanlış anladım. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, ben tam olarak anlayamamışım.
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 10 Ocak 2021 #17 Hayır okula gitmeyeceğiz.
3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Ocak 2021 #18 Yarın Online ders olmamasına mı sevineyim? Yoksa korona olma riskine mi üzüleyim?
E Ekrem taha Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 787 Çözümler 2 10 Ocak 2021 #19 377619 dedi: Yarın Online ders olmamasına mı sevineyim? Yoksa korona olma riskine mi üzüleyim? Genişletmek için tıkla... Evdeyken neden korona olasın?
377619 dedi: Yarın Online ders olmamasına mı sevineyim? Yoksa korona olma riskine mi üzüleyim? Genişletmek için tıkla... Evdeyken neden korona olasın?
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #20 Öğrencilerin okula gideceği falan yok nasıl bu anlamı çıkarttınız anlayamadım. Diyor ki; okulda çalışan personel ve yönetici kadrosu yapacak.
Öğrencilerin okula gideceği falan yok nasıl bu anlamı çıkarttınız anlayamadım. Diyor ki; okulda çalışan personel ve yönetici kadrosu yapacak.