Yarın sınav olmasına rağmen okula gitmek istemiyorum

RiaSenpai

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Evga RTX 3060 12GB,İ9 11900KF,XPG 8X2 3200MHZ Ram,1.5TB M2 SSD,Gigabyte Z590 UD,Corsair RM750 750W PSU,Gamepower Warcry/Sıvı Soğutma
Meslek
E-Ticaret
Yarın sınavım var. Hazır değilim, gitmemem lazım.

Annenize babanıza anlatacağınız dertleri forumda niye konu açıyorsunuz?

Tanımadığın insanlardan onları ilgilendirmeyen bir sınav için nasıl bir yorum yapmasini bekliyorsun? Gir desek ne olacak, girme desek ne olacak mesela?

Keşke benim sınavım olsa ulan okulu özledim gerçekten, deprem bölgesindeyim arkadaşlarımı hocalarımı özledim okulu özledim istersen yer değiştirelim?

O zaman neden tanımadığım insan olarak kalıp burada boş yapıyorsun dostum konu senin için ciddi olmayabilir babam yüzünden zorunlu gidiyorum zaten önerin yoksa konumdan çıkabilirsin

Keşke benim sınavım olsa ulan okulu özledim gerçekten, deprem bölgesindeyim arkadaşlarımı hocalarımı özledim okulu özledim istersen yer değiştirelim?

Olur.

Yarın sınavım var. Hazır değilim, gitmemem lazım.
Yani ben tam anlamadım sınava mı hazır değilsin, yarın genel olarak okula gidesin mi yok? Hadi onları geçtim sınava gitmeyerek sınava girebileceğini mi düşünüyorsun rapor olsa bile yapmıyorlar ha çok nadir olarak da rapor olmasa da sınav yapabiliyorlar. Ayrıca ben rapor alabileceğini de sanmıyorum birde neden gitmek istemiyorsunuz?

Midem bulanıyor ancak babam aldırış göstermiyor ve sınava çok çalışamadım bizim hocalar 1 hafta süre veriyor o hafta içinde gidersen sınava girebiliyorsun.

O zaman babanı bir şekilde kandırırsın (yalan söylediğinden değil de inanmıyormuş ya ondan) sağlık ocağından 1günlük rapor alırsın, babana da raporum var her türlü sınava alırlar dedin mi bu iş çözülür hemen ertesi gün sınav yapacaklarını da sanmıyorum bir kaç gün çalışırsınız.

HM deneyeceğim inşallah işe yarar

Taktik için sağ ol acıyıp göndermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…