Enes666 Kilopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2014 #41 Matematik ve İngilizce bilgim sıfır.
Ahmet Öztürk Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 189 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (BİLİŞİM OKULU) 25 Kasım 2014 #42 Geçen sene bizde olmuştuk arkadaşlar ama olduğumda bir kıza aşık olmuştum o teselli etmişti beni sizi kim eder bilemem başarılar gençler
Geçen sene bizde olmuştuk arkadaşlar ama olduğumda bir kıza aşık olmuştum o teselli etmişti beni sizi kim eder bilemem başarılar gençler
S Snake Eater Ziyaretçi 25 Kasım 2014 #43 Enes666 dedi: Matematik ve İngilizce bilgim sıfır. Genişletmek için tıkla... Sana tavsiye matematik çok önemli hele lisede şuan matematik bilgin sıfırsa lisede işin çok zor benimde senin gibiyidi lise 2 ye zor geldim.
Enes666 dedi: Matematik ve İngilizce bilgim sıfır. Genişletmek için tıkla... Sana tavsiye matematik çok önemli hele lisede şuan matematik bilgin sıfırsa lisede işin çok zor benimde senin gibiyidi lise 2 ye zor geldim.
N Neutral Ziyaretçi 25 Kasım 2014 #44 Bu saatten sonra çalışmayı deneyenler yoktur umarım. Kendinizi rahat bırakın, sakin olun biraz. Stresinizi alacak aktiviteler yapın bol bol. Sınavda başarılar. Sallamak yok!
Bu saatten sonra çalışmayı deneyenler yoktur umarım. Kendinizi rahat bırakın, sakin olun biraz. Stresinizi alacak aktiviteler yapın bol bol. Sınavda başarılar. Sallamak yok!
Xeon Megapat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Kasım 2014 #46 cynox06 dedi: @Xeon DNA'nın neresinde zorlandınız anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam DNA ları bana hep zor gelmişti. Sanırım TEOG un verdiği stres ile konuyu anladım
cynox06 dedi: @Xeon DNA'nın neresinde zorlandınız anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam DNA ları bana hep zor gelmişti. Sanırım TEOG un verdiği stres ile konuyu anladım
ALoNeDarK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 1.037 Çözümler 2 Yer İzmir/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2014 #47 Aslında herkesin aksine benim matematik bilgim iyi ama türkçede yorum sorularında nedense biraz afallıyorum. Bu arada ben de fende kaldırma kuvvetinde biraz zorlanıyordum sizin gibi ama sonra çözdüm
Aslında herkesin aksine benim matematik bilgim iyi ama türkçede yorum sorularında nedense biraz afallıyorum. Bu arada ben de fende kaldırma kuvvetinde biraz zorlanıyordum sizin gibi ama sonra çözdüm
Batuhan05 Hectopat Katılım 7 Ekim 2013 Mesajlar 413 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2014 #48 Tek türkçe'den zorlanacağımı düşünüyorum. Hepinize başarılar dilerim.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2014 #49 Bugünde akşam oldu. Yarın herkese bol şanslar, umarım herkesin sınavı iyi geçer. İyi geceler!
Enes666 Kilopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2014 #50 Bitti.