Yarın Vatanbilgisayar'dan alınacak i5-4690K - GTX 970 sistem

Crian

Hectopat
Şuan Msi GTX 970 mevcut coil whine sorunu çıkmıştı yarın değiştirirken geri kalan parçaları da almaya karar verdim. Birkaç sorum olacak şimdi yarın Vatanbilgisayar'da toplatsam aynı gün içinde teslim alma şansım var mı? Birde internette ki fiyatla şube arasında neden fark var? Şuan benim topladığım 1573TL ancak kartı alırken arkadaş geri kalan parçalar içinde benim söylediğim aynı parçaları yazdı ve 1785TL çıktı böyle çıkması doğal birşey mi fark ödemeye mecbur muyuz? Ekran kartında da fark olmuştu alırken internet fiyatına göre.
@Silinen üye @Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    32,6 KB · Görüntüleme: 595
Bende Z97 düşünüyordum fakat @Silinen üye beni ikna etti Z97 ile arasında cidden özellik olarak fark yok. Pc Mate'de ise Gaming serisinin sağladığı özellikler yok o yüzden tercih etmedim. Eksen'de işlemci ve ekran kartı daha ucuz oradan mı alsam montajı ne yapsam bilemedim şuan birde Vatan şubesinde ekstradan fark olursa Eksen ile arasında bütün sistemde bir 250TL gibi bir fark olabilir yani az bir fark değil.

Bende Z97 düşünüyordum fakat @Silinen üye beni ikna etti Z97 ile arasında cidden özellik olarak fark yok. Pc Mate'de ise Gaming serisinin sağladığı özellikler yok o yüzden tercih etmedim. Eksen'de işlemci ve ekran kartı daha ucuz oradan mı alsam montajı ne yapsam bilemedim şuan birde Vatan şubesinde ekstradan fark olursa Eksen ile arasında bütün sistemde bir 250TL gibi bir fark olabilir yani az bir fark değil.
İşlemci monte etmesi en kolay olan bileşen keza ekran kartıda herhangi bir uğraş istemiyor. :D

Şubede fiyat farkı olur mu peki? Birde ekran kartı arıza tespitinden sonra gelen mesajda iadesi alınacaktır yazıyor geri verebilirsek işlemci ile ekran kartını Eksen'den mi alsam fark var baya 2 sinin montajını yapabilirim herhalde diğerlerini Vatan'da yapsalar. Eksen'den al dersen diğer parçalara gerek var mı peki başka yerden almaya? @Silinen üye

Peki tamam fark var ama neyse onuda montaj fiyatına sayalım :D Dediğim gibi şubede fiyat farkı olur mu? Çünkü oradaki arkadaşın hazırladığı kağıtta toplam 1785TL yazıyor ekran kartı hariç şimdi ben internetten topladım 1582TL tuttu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı