Yarış kariyeri için nereden başlanmalı?

Balbazarr35

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben başlıktan da anliycsnız gibi yarış tutkusu olan bir insanım ama 21 yaşındayım bu yaşta nereden başlanır nasıl başlanır geç mi kaldım? Bana yardımcı olur musunuz? F1 le mans bütün yarış şeylerini biliyorum ve aşırı meraklıyım. Nasıl ve nereden başlamalıyım? Eğer yaşım geçtiyse ve başlama imkanım olmazsa nasıl e spora katılırım? Bana yarımcı olmanızı istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam öncelikle yarış kariyeri çocukluktan itibaren başlıyor karting ile başlayıp Formula serisine geçiyorsunuz hevesinizi kırmak istemem ancak ülkemizde Formula'ya olan istek talep hiç yok onu da geçtim ülkemizde pilotlar tarafından sevilen lewis hamiltonun 7.şampiyonluğuna tanık olmuş ve 8.virajı ile çok ünlü olan bir pist var ancak kullanamıyoruz bile eğer zengin birisi değilseniz artık yarışmak için bayağı geç kalmışsınız maalesef. Ancak şansınızı e-spor ile deneyebilirsiniz bu da iRacing ve F1 oyunları ile mümkün illa e sporcu olmasanız bile içerik üreticisi bile olabilirsiniz gidip bir direksiyon seti alıp kurmanız ve sabah akşam tur atıp yarışmanız lazım bol şanslar şimdiden sorunuz var ise çekinmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…