Yarış oyunları için direksiyon seti almaya gerek var mı?

oyyuncuonur

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben şu anda Dirt Rally 2.0, Shift 2 Unleashed, Forza Horizon 5 gibi yarış oyunları oynuyorum bilgisayarda. Şu anda elimde gamepad var. Sizce direksiyon seti almama gerek var mı? Gamepad ile de direksiyon setinde olduğu gibi güzel oynayabilir miyim zamanla? Yarış oyunlarını çok iyi oynayabilmem için direksiyon seti şart mı yoksa gamepad ile de direksiyon seti kadar iyi oynayabilir miyim yarış oyunlarını?

Hocam direksiyon elbette zekinizi arttıracak deneyimi daha gerçekçi yapacak ama bence o kadar da gerekli değil konsol veya klavye ile de oynanabilir.

Şart denilebilir mi bilemem ama alacağın keyfi ve deneyimi farklı seviyeye taşır güzel bir direksiyon seti alman.

Yarış oyunları için gamepad veya direksiyon setini önereni görmedim. Zevk meselesi gibi bir şey. Hangisinde rahat hissedeceğini düşünüyorsan onu kullanabilirsin.

Hocam direksiyon elbette zekinizi arttıracak deneyimi daha gerçekçi yapacak ama bence o kadar da

Hocam direksiyon elbette zekinizi arttıracak deneyimi daha gerçekçi yapacak ama bence o kadar da gerekli değil konsol veya klavye ile de oynanabilir.
Yani gamepad ile de profesyonel bir şekilde oynayabilirim değil mi çalışırsam?

Yani gamepad ile de profesyonel bir şekilde oynayabilirim değil mi çalışırsam?

Tabii ki de hocam oynarsınız sonuç olarak ikisi de baktığınızda aynı şey çok aman aman bir farklılık olmaz ve gereksiz para harcamamış olursunuz

Çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz, masraftan kurtulmuş oldum

Merhaba. Yazdığın oyunlara bakılırsa bence şu an direksiyon seti almana gerek yok. Bu yazdığın oyunlarda direksiyon seti ile gamepadde olduğu kadar iyi oynayamazsın. Yarış oyunlarını çok iyi oynayabilmen için direksiyon seti şart değil. Forza Horizon 5'in en iyi oyuncuları oyunu gamepad ile oynuyor. Direksiyon seti daha çok iRacing, Assetto Corsa gibi gerçekçi fizikli oyunlarda avantaj sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…