astralpa0 Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 Sadece Formula 1 oynayacağımdan çok para harcamak istemiyorum. Güzel ve ucuz bir şey bekliyorum sizden.
Sadece Formula 1 oynayacağımdan çok para harcamak istemiyorum. Güzel ve ucuz bir şey bekliyorum sizden.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.736 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2023 #2 Hocam çakma-orijinal (Bana kalsa çakma PS4 kolları iyidir 400-500TL arası)
astralpa0 Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #3 dixtuel dedi: Hocam çakma-orijinal (Bana kalsa çakma PS4 kolları iyidir 400-500TL arası) Genişletmek için tıkla... Orijinal hocam DualShock 4 iyi bir seçim midir? Sırf PC de kullanacağım yani sıfır DualShock 4 konsol gamepadi diye daha pahalı olabilir.
dixtuel dedi: Hocam çakma-orijinal (Bana kalsa çakma PS4 kolları iyidir 400-500TL arası) Genişletmek için tıkla... Orijinal hocam DualShock 4 iyi bir seçim midir? Sırf PC de kullanacağım yani sıfır DualShock 4 konsol gamepadi diye daha pahalı olabilir.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.736 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2023 #4 astralpa0 dedi: Orijinal hocam DualShock 4 iyi bir seçim midir? Sırf PC de kullanacağım yani sıfır DualShock 4 konsol gamepadi diye daha pahalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam PS4 kolları gerçekten kaliteli oluyor oynayacağınız oyundada iyi zevk verir bence.
astralpa0 dedi: Orijinal hocam DualShock 4 iyi bir seçim midir? Sırf PC de kullanacağım yani sıfır DualShock 4 konsol gamepadi diye daha pahalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam PS4 kolları gerçekten kaliteli oluyor oynayacağınız oyundada iyi zevk verir bence.