Yarış Oyunu için ucuz direksiyon seti mi gamepad mi?

batu266

Hectopat
Arkadaşlar yarış oyunu oynamak istiyorum ama direksiyona 2.000 TL vermek istemiyorum. Yarış oyunlarında Snopy'nin ucuz direksiyonları mı daha çok zevk verir yoksa orta halli bir gamepad mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Snopy V5H direksiyonu var bende yarış oyunlarında keyifliydi açıkçası. ETS2'de falan da ayar tutturunca iyi denebilir. Tabii her hareketin birebir yansımıyor ETS'de. Snopy 180 dereceyken oyundaki direksiyon sanırım 900 dereceydi. Bu yüzden ani çevirişlerde falan direksiyon geç kalıyor. Dirt 3'te denemiştim keyifliydi ama çoğunlukla uyumluydu.
Ben zamanında 100 liraya almıştım, şu an 300-400 TL civarına çıkmış, o kadar etmez.

Ucuz bir direksiyon seti yerine gamepad almayı tercih ederim. Monster Pusat kullanmaktayım. Özellikle ETS ve yarış oyunlarında kullanıyorum. ETS'de virajları vs. dönerken anoloğu istediğin gibi sabit tutabildiğin için klavyeye göre daha zevkli oluyor. Klavyede sürekli tuşa bas çek pek zevk vermiyor. Ayrıca gamepad'de titreşimin bulunması da ayrı bir zevk unsuru. Diğer artısı ise direksiyon gibi sadece belirli oyunlarla sınırlı kalmazsın. Araba oyunları harici gamepad ile oynayabileceğin bir ton oyun mevcut.

Arkadaşlar yarış oyunu oynamak istiyorum ama direksiyona 2.000 TL vermek istemiyorum. Yarış oyunlarında Snopy'nin ucuz direksiyonları mı daha çok zevk verir yoksa orta halli bir gamepad mi?
Eğer ki direksiyon setinden kastın G29 yerine Snopy'nin veya başka bir markanın, 180 derece dönen direksiyon setiyse alma. Onun yerine Logitech F710/310 veya Monster Pusat'a bakabilirsin. Eminim daha çok keyif verir.

Ucuz direksiyon setine verdiğin her kuruş boşa gider, ucuz direksiyon seti 8-10 yaş arasına hitap ediyor. 250-350 Lira arası alacağın kaliteli bir kontrolcü ile oynamak hem daha eğlenceli hem de daha hassas olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı