Yarış oyunu önerisi

Galaxy45

Hectopat
Daha fazla  
Maalesef direksiyonum yok o yüzden gamepad ile oynuyorum. Ama yine de oyun çok zor olmadığı sürece oynayabiliyorum. Elimde AXX, AC, F1 23 vs. var. Le Mans Ultimate almayı düşünüyorum. Bunlardan başka önerebileceğiniz oyun var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef direksiyonum yok o yüzden gamepad ile oynuyorum. Ama yine de oyun çok zor olmadığı sürece oynayabiliyorum. Elimde AXX, AC, F1 23 vs. var. Le Mans Ultimate almayı düşünüyorum. Bunlardan başka önerebileceğiniz oyun var mı?
Maalesef demeye gerek yok. Direksiyonda oynamak bence eziyet ve kontroller daha zor. Direksiyon aldığımda lg 29 neredeyse hiç oynamadan geri satmıştım. Game passiniz varsa nfs 2015, forza horizon 5 öneririm.

Maalesef demeye gerek yok. Direksiyonda oynamak bence eziyet ve kontroller daha zor. Direksiyon aldığımda LG 29 neredeyse hiç oynamadan geri satmıştım. Game Pass'iniz varsa NFS 2015, Forza Horizon 5 öneririm.

Bende Forza Horizon 5 var zaten ama ben Forza gibi açık dünya değil de pistte sürdüğümüz tarzdan bir oyun istiyorum.

Maalesef direksiyonum yok o yüzden gamepad ile oynuyorum. Ama yine de oyun çok zor olmadığı sürece oynayabiliyorum. Elimde axx, AC, F1 23 vs. var. Le mans Ultimate almayı düşünüyorum. Bunlardan başka önerebileceğiniz oyun var mı?

Kral le mans Ultimate aldın mı? Bende alacağımda 25 dolar çok geldi güzelse alacağım.

Alacağım zaman optimizasyon sıkıntıları vs. vardı bu yüzden almadım. Oyunun şu an nasıl olduğunu bilmiyorum.

Alacağım zaman optimizasyon sıkıntıları vs. vardı bu yüzden almadım. Oyunun şu an nasıl olduğunu bilmiyorum.

Ben aldım 3060'lı sistemle hiç kasmadan oynadım herhangi bir FPS dropta yemedim tek sıkıntısı oyun biraz ölü yani Online kısmında 300 400 kişi var kariyer yok sadece yarış açılabiliyor o kötü bir de NPC'ler biraz kasap.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı