son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2013 #21 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Benimde İngilizcem hiç iyi değil ama, herhalde "Bekle, yakında daha güzel yarışmalar olacak" diyor. : D Genişletmek için tıkla... Yarışma kelimesi hangisi? RB acil yardım.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Benimde İngilizcem hiç iyi değil ama, herhalde "Bekle, yakında daha güzel yarışmalar olacak" diyor. : D Genişletmek için tıkla... Yarışma kelimesi hangisi? RB acil yardım.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2013 #22 son_goku dedi: Yarışma kelimesi hangisi? RB acil yardım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi İngilizcem iyi değil.
son_goku dedi: Yarışma kelimesi hangisi? RB acil yardım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi İngilizcem iyi değil.
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2013 #23 Sizler için iyi şeyler gelecek, bekleyin gibi bir şey söylemiş Recep abi
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 19 Ağustos 2013 #24 "İyi şeyler bekleyenler için gelir." demiş