Dün Discord'da seslide konuşuyordum ama benim ses kapalıydı. Yaş kaç yazdım. Karşı taraf sence dedi, 12 dedim. Sanki ben 12 yaşındaymışım gibi şikayet etti sanırım çünkü 30 dk sonra hesabım devre dışı bırakıldı. DC'nin mailinde 13 yaşından küçük olduğunuzu belirttiniz diyordu. Hesabımı geri alabilir miyim?
Bu tarz hesap kapatma yöntemleri aşırı çoğaldı ve Discord genelde bu konuyla ilgilenmiyor. Hesabınızı almanız çok çok zor, fakat yine de denemekten zarar gelmez.
Dün Discord'da seslide konuşuyordum ama benim ses kapalıydı. Yaş kaç yazdım. Karşı taraf sence dedi, 12 dedim. Sanki ben 12 yaşındaymışım gibi şikayet etti sanırım çünkü 30 dk sonra hesabım devre dışı bırakıldı. DC'nin mailinde 13 yaşından küçük olduğunuzu belirttiniz diyordu. Hesabımı geri alabilir miyim?
Bazıları kimliğinin fotoğrafını atmasına rağmen açılmıyor. Discord yaş konusunda abartılı derecede katı ve takıntılı. Büyük ihtimalle geri alamayacaksınız hesabınızı ama siz yine de şansınızı deneyip desteğe yazın.
Dün Discord da seslide konuşuyordum ama benim ses kapalıydı. Yaş kaç yazdım karşı taraf sence dedi 12 dedim sanki ben 12 yaşındaymışım gibi şikayet etti sanırım çünkü 30 dk sonra hesabım devre dışı bırakıldı ve DC'nin mailinde 13 yaşından küçük olduğunuzu belirttiniz diyordu. Hesabımı geri alabilir miyim?