BuzzyTR0 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #1 Merhabalar FiveM RP sunucusu arıyorum bi ara BozRP oynuyordum ama sorunlardan dolayı çıktım. Bildiğiniz yaş sınırı olmayan RP sunucusu var mı? (PWUC ve BOZRP olmazsa güzel olur) Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2023
Merhabalar FiveM RP sunucusu arıyorum bi ara BozRP oynuyordum ama sorunlardan dolayı çıktım. Bildiğiniz yaş sınırı olmayan RP sunucusu var mı? (PWUC ve BOZRP olmazsa güzel olur)
2 279508 Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.242 Makaleler 1 Çözümler 9 12 Mart 2023 #2 Profilinizde 20 yaşında olduğunuz gözüküyor. Yaş sınırından etkilenmeden çoğu sunucuda oynayabilirsiniz.
Profilinizde 20 yaşında olduğunuz gözüküyor. Yaş sınırından etkilenmeden çoğu sunucuda oynayabilirsiniz.
T trynewnickname Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #3 279508 dedi: Profilinizde 20 yaşında olduğunuz gözüküyor. Yaş sınırından etkilenmeden çoğu sunucuda oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kayıt olurken birçok Türk vatandaşı gibi sahte bir yaş girmiştir, forumdaki yaşa aldanmanı pek tavsiye etmiyorum.
279508 dedi: Profilinizde 20 yaşında olduğunuz gözüküyor. Yaş sınırından etkilenmeden çoğu sunucuda oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kayıt olurken birçok Türk vatandaşı gibi sahte bir yaş girmiştir, forumdaki yaşa aldanmanı pek tavsiye etmiyorum.