Yaş sınırlı sinema filmine girmek

denizsama0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba abimle testere fanıyız ve yeni çıkacak olan filmine gitmeyi planlıyoruz ancak film +18 abim 20 yaşında ben ise 14. Nasıl girebiliriz? Ve büyük ihtimalle yasaklar kalktığında yayınlanacak film.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba abimle testere fanıyız ve yeni çıkacak olan filmine gitmeyi planlıyoruz ancak film +18 abim 20 yaşında ben ise 14. Nasıl girebiliriz? Ve büyük ihtimalle yasaklar kalktığında yayınlanacak film.
Abinle gireceksen izin verirler herhalde .

Bana hiç sıkıntı çıkarmadılar. Soru bile sormuyorlardi. Şimdi senin yanında abin de var, alırlar sanırım seni.

Merhaba abimle testere fanıyız ve yeni çıkacak olan filmine gitmeyi planlıyoruz ancak film +18 abim 20 yaşında ben ise 14. nasıl girebiliriz? Ve büyük ihtimalle yasaklar kalktığında yayınlanacak film.

Ben 12 yaşındayken abimde 18 yaşındayken 13+ sinemaya girmek için bilet alırken satış görevlisi ikinci bileti benim için mi alınacağını sordu abimde evet dedi normal olarak benim için bilet vermediler. Yaklaşık bir 5-10 dakika bekledikten sonra ben bir yerde otururken abim gidip iki tane bilet aldı ve geldi sinema salonuna girerken sıkıntı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…